Bir çoğu insan racing motor tutkusu içinde yaşar. Epey bir süre racing kullandım piyasada bulunmayan buna GP kawasakilerde dahil. Ama anladım ki racing zevk değil tek yapabildigin hız ve viraj başka hiç bir özelliği yok benim gözümde bütün aksiyon 299 ibre yapmak. Ama benimle aynı fikirde olup racing'in aksine naked motor seven var mı? Cruiser, Cross, Naked, Enduro, Chopper gibi motorlardan bahsediyorum. Racing gibi kız motorlarından değil hâhahahaha ;) Nakedda en sevdiğim olay bir kere çok tehlikeli bir halde torque gücü var ve hareket imkânın harika Racing gibi poposu oynamaz başı oynamaz değil vücudunda bir organmış gibi motoru kullanmandan söz ediyorum. Offroadlar, kaldırımlar, yağmur,çamur, dağ, tepe arazi tadından yenmicek zevkler. Yani demem olur ki racingden vazgeçip gerçek motor zevkini tadın. Ha birde benimle aynı fikirde olanlar var mi?
Kardeşimin CB650F ' i kullanıyorum bazen ve sonra kendi Tracer 700 ' ümü. Ulan diyorum bu çocuk bu motoru nasıl kullanıyor deli midir nedir :) Çok rüzgar alıyor bunu sevmiyorum. Benim için Sport Touring candır
mt07 kullanıyorum. açıkçası kullanış olarak tipim kesinlikle naked. ama motosiklet dikkat çekmeyi beceremiyor. gidip 700 cc güvünde yamahanın revenşata olan modelini alıyorsun ve kendini bilmezin biri gelip bu pulsar mı ikiyüzellilik mi diyor :D arkadaşın r25 ini görüyor ohaaa altıyüzlüğe bak diyor. ne bileyim bizde bir kalıp var. altıyüzlük. cidden garip bir şekilde böyle bir isim var. ben en azından 600rr'ın sesini isterdim. bu arada mt 07 ile tek teker ayrı bir zevk ;)
Abi nakedlar crosslar falanda güzelde racingin ayrı bi havası var binince kendinden geçiyorsun çok bi olayı yok dedin ona katılmıyorum racingle yapabileceğin okadar güzel şeyler varki tek teker dediğin gibi hız viraj sonra lastik yakma ayağa kalkmak t. t. Arif gibi motordan inip arksından tutunmak falan çok fazla