Üzerimdeki aracı bugün birine verdim ehliyetsizdi ama acil sağlık sorunu vardı polisler hem bana hem ona ceza yazmışlar ne yapmalıyım.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmiş olsun, ama burada durum pek parlak değil. Ehliyetsiz birine araç vermek senin sorumluluğunda, ceza sana da o yüzden gelmiş. Acil sağlık durumu varsa bunu belgeleyebilirsen itirazda işine yarar, ama ceza iptal olur mu bilmem. Yapman gereken şey itiraz süresini kaçırmamak, tebliğ tarihinden itibaren belli bir gün var. Bir avukata ya da trafik cezası konusunda deneyimli birine danış, çünkü her iki tarafa yazılan ceza aynı anda kalkmaz genelde. Bir de o kişiyle aranda bunun hesabını sor, senin başını yaktı sonuçta.
Eğer kişi hastaysa ya da hasta birini hastaneye götürüyorsa hastaneden hasta raporu alarak mahkemeye başvurup cezanı düşürülmesini talep edebilirsiniz şimdi ehliyetsiz araç kullanımında hem araç sahibine ceza yazılıyor hem de sürücü yazılıyor buradaki mantık araç sahibini bir daha aracını ehliyetsiz birine kullandırma mesajı vermektir Bu işle ilgili yapılması gereken şey asli hukuk mahkemesine başvurmak ama başvururken de sağlam bir dilekçe yazmak ve cezanın silinmesi için sağlam temeller deliller sunmak
Cevap
7Cevap
ödeyeceksin
Valla bişey yapamazsın o durumun mazereti yok cezayı odiceksin ya da arabayı verdiğin kişi yüzünden olduğu için o ödemeli tabi bence
Haberim olmadan almış dersin... O kişide bunu kabul ederse mahkemeden senin ceza iptal olur. Ama o kişiye hırsızlık davası açılır.
Acil saglik sorunu ocin odemek zoruna gitmez heralde saglik herseyden once gelir. Odeyiverin
Emanet araba verilmez
cezanı öde
Neyden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?