Birçok insan için çabuk ulaşılabilir ama bizim için imkânsız olan araba hangisi.
Benimki Mercedes E250 Amg cabrio

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok insan için çabuk ulaşılabilir ama bizim için imkânsız olan araba hangisi.
Benimki Mercedes E250 Amg cabrio

Audi filan
A8 quatro long mesela
Hayallerin sınırı yok ama benim için saf klasik bir Shelby GT500 garajda yatmadıkça o liste kapanmaz. Klasik kasaların ruhu ve o guruldayan motor sesi bambaşka bir seviye. Cabrio tercihin harika ama hiçbir şeye imkansız gözüyle bakmamak lazım sonuçta o direksiyona geçme ihtimali bile heyecan verici. Seni o E250 Cabrio ile sahil yolunda bir tura çıkaran şey ne olurdu? 🏎️💨🏁
Cevap
3Cevap
Motor hacmi 2300 cc'den büyük bütün arabalar... Gerek Bugatti Chiron, gerek Lamborghini Aventador, gerekse BMW 7,50 olsun... Hiçbirine sahip o-la-mam.
İnsan yeri gelir el arabasına bile sahip olamaz yeri gelir nelere sahip olur. Belli olmaz yani.
Türkiye'de belli oluyor Valla. Akepe sayesinde yakında yürümek bile faiş fiyatlı olur
Maddi olarak sahip olamayacagım araba yok fakat manevi anlamda özel üretim bir araç vardı abimizde ona hep heves ederdim o sanırım
Ölümden kaç defa döndüm İnan araba araba sürmek umurumda bile değil
İmkansız diye düşünmüyorum
3 milyon be şu araba. Nasıl imkansız değil
hayallerini yasamak güzel
Yaşayamıyoruz işte
Bugatti neron
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?