1 yıldır araba sürüyorum. Hafta sonu şehir içinde kafeye, markete gidiyorum. Hafta içi trafik yüzünden kullanmıyorum.
1 yılda 500 km yaptım. Yetersiz mi? Ondan mı gelişmedi?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıldır araba sürüyorum. Hafta sonu şehir içinde kafeye, markete gidiyorum. Hafta içi trafik yüzünden kullanmıyorum.
1 yılda 500 km yaptım. Yetersiz mi? Ondan mı gelişmedi?
Cevap
9Cevap
yetebilir
Gerçek trafiğe çıkmadıysan araba sürdüm denmiyor üzgünüm ya 😞
Kocaeli çok sakin bir yer değil ama işte Mahalle arasında olunca gelişmiyor. E 5 otobana hiç çıkmadım
Trafik tecrüben olmazsa gelişemezsin ki
Yolları çözemiyorum mesela nerden gidilir nerden bağlanır
Sürekli aynı yolları kullanıyor olabilirsin belki öyle yaparsan aklındaki yol haritasını büyütemezsin, sürekli yeni rotalar kullanarak, yeni trafik tabelalarına uyarak sürersen o zaman tecrübe kazanabilirsin
Boş yolda 10.000 km yap değişen bir şey olmaz
Aslında trafikli yer ama meskun mahal en fazla 50 ile gidiyorum 70 km bile görmedim
Kocaeli
Sürüşten ziyade yol bilmemek. Mesela başka bir semte gittim. rastgele geziyordum. Birden ters yön dedi. Ordan nasıl çıkarım hangi yola girerim bilemedim. Beni yol bilgisi zorluyor. Kavşağın solundan girmeye kalktım bir kere de. Korkutan bunlar. Direksiyon manevra hakimiyetim iyi yol çözemiyorum
Hii öyle desene o zaman bak nasıl bununla başa çıkarsın biliyorsun musun bildiğin yollarda özellikle yola değilde tabelalalra odaklan bi süre böyle göz aşinalığın olsa navigasyonsuz da yolda çıkma ilk etapta bildiğin tüm noktalara navigasyonla git göz aşinalığın hem tabela hemde navigasyon kullanmayı öğrensin bi müddet böyle devam edersen ne demek istediğimi çok iyi anlarsın
Mantıklı
gelişmek istediğin yerde araç kullan
ilçelere git arkadaşın varsa gez
Uzun yol yapman gerek en iyi öyle öğrenirsin
Senden arac alınır 😅😅
Arabanın muayenesi geldi ama km yüzünden değil yıl yüzünden 😀 hala sıfır
Ben de tam tersi 1 yılda 20 bin km yol yapmışım
Öyle lazım hala acemiyim az sürdüğüm için
Korkma bin alıştır kendini
10 bin km yeterli
Hangi şehir
Kocaeli
Tamam bundan sonra İstanbul'a giderken Kocaeli’nden değil aşağı Bursa Balıkesir Çanakkale’den gidelim senden uzak deryaya yakın
Yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir yılda 500 kilometre sadece ısınma turu sayılır dostum. Sürüş reflekslerinin oturması ve özgüveninin artması için direksiyon başında çok daha fazla zaman geçirmen gerekiyor. Hafta sonu kısa mesafe sürmek yerine trafiğin biraz daha sakin olduğu akşam saatlerinde uzun rotalar yapmalısın. Farklı hava koşullarında ve akıcı trafikte pratik yaptıkça aradaki farkı hemen hissedeceksin 🏎️💨 Sence en çok hangi trafik senaryosu seni zorluyor?