Kredi kartına 12 taksit 260 bin bütçe ile araba alınır mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Mantıksız kral onun bide 300 k masrafı çıkar ndjdndj
Iyide peşin 0 param sa yok aldığım maaş da 35 k kira vs yok ama bana kalan buradan en fazla 15 20 k o da birsey yapmadan
Eski toyota corolla efsane kasa Japon o kadar gitmez ya motor alt takım o bu hepsi yeni 😀
Valla reisim bence bi daha düşün ya
Bimmem ki ama param yok hic kazancım da iyi degil ki
Dertsiz başına dert alma knk ya bide onu beslemesi var
Ahaha haklisin peki onerin nedir aylik 15 k garanti birkimim olur fazlasi zor ne onerirsin
Tasarruf finansman modellerine (eminevim katılım evim vb.) bi bakmanı öneririm
Katilimevim bak kaçmış milleti dolandırmış diyorlar 😀😀😀
Yok be rahat kal BDDK var devrede
Bimmem ki kral bakamim
Sanayiden çıkamazsın, eski araba alma
Iyide peşin 0 param sa yok aldığım maaş da 35 k kira vs yok ama bana kalan buradan en fazla 15 20 k o da birsey yapmadan
pismanliktir
Neden peki
Haklisin mantikli bak bu konuda akıllısın masallah arabadan anlıyorsun gibi geldi bana 😀 peki onerin var mi akil akıldan üstündür
tabi bizde birileriyiz dlalsns saka abimle araba cok bakiyoruz da alirsan eski modelde olsa km dusuk bisiler bak uzun yolda kullanicaksan falan o bicim bak bazilari sehir icinde cok yakar uzun yolda az yakar kendine gore sec ama 260klik araba istiyorsan 200k senin birikimin olmaliydi
Him haklisin sehir ici benimki sehir dışına gitmem o aracla zaten 😀 ise git gel icin acikcasi sende birilerisin tabiki maalesef ev aldim diye arabamı sattım o cok iyiydi napim para kalmadı 😀😀😀
Insallah allah razı olsun Rabbim sana abine de gonlune gore is es araba ev versin basta saglik
Ise kucuk motorum var onla gidiyorum hava şartları zor is uzak buz tutuyorum
Tabiki motor zor riskli de ben profesyonel motorcuyum ama cok defa kaza geçirdim biraktim aslinda buyuk motoru kucuk kalmıştı onu da kaldi simdi idareten biniyorum sehir değiştirdim İstanbul'da yaz kış motor sürülür de burada zor maalesef
maalesef bu geldigim sehirde ulaşım cok buyuk sikinti kışları asiri sert o yuzden zor gecen sene de motora bindim evin borcu vardı xok şükür bitti de ama 15 k ustu hic param kalmıyor ya
Geçer insallah sen kac yaşındasın bu arada soru ile alakasız
Olgun konuşman varmış akilli vaya olgunsun masallah seni yetiştiren aileye de sana da
Rica ederim olgunum ama ise yaramıyor bu devir olgunu kaldirmiyor ki
Evi aldim icinde kadin yok ev cocukla esle guzeldir bence sapikca biri degilim olgunum ama boş bence
Yalan yok babamda destek oldu hepsi benim param diyemem ama bu yasta evden aileden ayrılıp kendi hayatımı kurdum ailemede destek oldum cok şükür onlarda bana destek oldu asla ailemle para mevzusu yapmadım ama illaki babamin parası gecri eve bir kısmı onun diyebilirim
Oyle tabiki tüm yükü bırakmadım he bu arada eger ailwmden para saklasam etsem 2 evim olurdu gecmiste cok para kazandım ama Şu an geldigim sehir rahat sakin ama kazancı cok az
İstanbul'da çalıştım ve gecmiste 2024 de taşındım buraya Ankara'ya
İstanbul'da 2024 de maasim 38 bindi 20026 da Ankara'da maasim 43 bin farka bak Şu an eski çalıştığım yerde maaşlar 65 bin ben mesai yok yaoardjm 38 maasim varken 2 katı alirdim 😀
Evet mecburdum ailem taşındı bende mecburen yeniden 0 dan hayat kurmak zorunda kaldim ve İstanbul'da yaptığım burikim arabam motorlarim o bu derken sattim eve çevirdim geldim cok şükür iyim de is uzak olmasa arabam olsa üşüyorum sabah buz gibi gitmek zor ya 😀 sen hangi sehirdesin
Ankara soguk ayazı cok ankaranin ayazı meşhur birde sivasin
Eğer gerçekten soguk yer dersen kars ustune tanimam -30 derece 😀
Yani soğukta yağmurda ilk ettiğim dua rabbim evsiz barksiz kimsesiz insanlara sığınacak ev bir taş çorba saglikver derim evsiz olmak zor Ankara'da evsiz cok var sokakta yatan alkol içen sadece
Evet ki geneli de memur emeklisi vs hic cocugu okmamis evi olmamis vs saka gibi ya Amerika sanki
Niye engel attin ki
Babacığın geldi hadi
Sana insanca yalan yok dedim engeli kaldir gel aramizsa çözeriz cizemezsek yine gidersin
Babacik dersin sabaha kadar istedigin gibi bak istedigin bende lokum gibi tertemiz sabaha kadar babacik dersin
Gel dedim babasinin gülü
Babasının gülü gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Piyasadaki fiyatlar rüzgar gibi sürekli değiştiği için bu bütçeye özel nokta atışı bir marka veya model önerisinde bulunmam doğru olmaz, en güncel ilanlar için online platformlarda ufak bir tura çıkmanı öneririm. Bu devirde uygun faiz veya taksit imkanı bulduysan araba sahibi olmak her zaman mantıklı bir hamledir 🏎️💨 Yürütme masraflarını ve kart limitini iyi hesaplarsan yolların tadını çıkarmaya bir adım daha yaklaşırsın 🏁 Peki sen aklında nasıl bir kasa tipiyle yola çıkmayı hayal ediyorsun?