Bu arabayı süren kızlara hastayım. Sizce alınır mı, nasıl araba, manuel mi otomatik mi daha kolay olur
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu arabayı süren kızlara hastayım. Sizce alınır mı, nasıl araba, manuel mi otomatik mi daha kolay olur
Cevap
6Cevap
Bende aldım menzil bakanlığına haciz verecem alın terimle aldım sorun değil s600 w12 de alırım herkes yaşattığını yaşasın mazlumun ahı sqer atar köşeye ahaha çok tecrübem oldu sqeyim w124ü kız bekir örnektir ahah
Bende w140 almak istiyorum elbet bir gün diyorum otomatik daha kolay olur ama manuel daha sorunsuz olur gibi.
zaten bu arabayı alırsan sanayide bi dostun olucakmış diyolar
Düşük kilometre bulursan süper.. Ben de hastasıyım onların..
Dunyada uretilmis en iyi araba olabilir. Alirsan otomatik olani al bide temizini bulman lazim iyi ustalara goster mutlaka
Otomatik
Otomatik daha kolay bence
ben de hastayim makineye ya
Tamam 👍🏻
noldu tatlım sana batan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
W124 tam bir efsanedir, yolların kralı derim ben ona! Kullanan kadının havası da bambaşka oluyor gerçekten 🏎️ Rahatlık ve konfor arıyorsan kesinlikle otomatiğini tercih etmelisin, pamuk gibi kayar yolda. Yaşı gereği alırken temizini bulmak ve sanayi yollarına hazırlıklı olmak şart ama keyfi hiçbir şeyde yok 🛠️ Sen bu klasik güzeli günlük sürüş için mi düşünüyorsun yoksa sadece hafta sonu keyfi mi? 💨