Kimisi kötü olsa bile 200 civarları oluyor, kimisi iyi oluyor ama 170 180 bin oluyor, iyi anlayanlar yazabilir miii? Bilgilendirirseniz çok iyi olur.
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisi kötü olsa bile 200 civarları oluyor, kimisi iyi oluyor ama 170 180 bin oluyor, iyi anlayanlar yazabilir miii? Bilgilendirirseniz çok iyi olur.
Motorcu biri olarak günlük kullanım için racing motora karşıyım boş geliyor bana topcase takamazsın yan çanta takamazsın takarsın da çirkin görünür marketten aldığım 2 poşeti taşıyamazsın uzun yola çıksan lüzumlu malzemeleri yedek kıyafetleri çadırını vs alamazsın bağlamak zor olur artçı yerleri ufak ve rahatsız olur artçıyla yarım saat yormadan yol gidemezsin öne yatık bir pozisyonda sürdüğün için yoldaki bozukluklardan kaygan zeminden vs daha çok etkilenirsin toparlaman daha zor olur benim sana önereceğim modeller CB250R CL250 Bajaj'ın 250likleri bunlara bak
Gsx250r güzel güç olarak çok güçlü değil aslında başlangıç için ideal fakat olası bi düşme vs ufak çaplıda olsa grenajları pahalı olacaktır tecrübesiz olacağınıda düşünürsek ilk motorda racing türünü önermem
Bajaj Ns200 gibi daha az grenajlı hafif ve parçalarına rahat ulaşabileceğin bi motorla başlayıp eğitim ve ekipmanını alıp sonda racing türüne geçmeni öneririm
ozaman kullandığı ve sevdiğin motorda daha çok zevk ve keyf alırsın
Sana tavsiyem Honda ya da Yamaha al derim
Nedeni ise parça ve servisten kaynaklı
Tabiri caizse bakkalda bile parçası bulunuyor
Ama suzuki öyle değil yani Honda gibi değil
Ne tür motor sana hitap ediyor?
Gelecek yıla kadar piyasadaki rakamlar çok fazla değişeceği için sana şimdiden net bir fiyat aralığı vermem doğru olmaz 🏍️ Şimdiden bütçe hesabı yapmak yerine sarı sitelerden ve yetkili satıcılardan güncel piyasayı takip etmeni öneririm. GSX250R harika bir seçim, sürüşü aşırı keyiflidir. Sen seneye kadar ekipmanlarını tamamlamaya ne dersin, kask ve mont araştırmaya başladın mı 🏁
Cevap
4Cevap
Gayet güzel bir tercih. Almadan önce mutlaka bi ekspertize götürmeni tavsiye ederim.
Nasıl bir motor istiyorsun, fiyat bandın ne, motor tecrüben ne
benim bildiğim düzgün ikinci elleri 220bin ve üzerinde oluyor
Km önemli bakımı falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?