Bir teyzeyi otostopla aldım, Allah’ım susmuyor 😭 Ahiretlik tüm soruları soruyor, ben bu yolculuktan sağ çıkabilecek miyim, almayın, benden size tavsiye, abin var mı, evli misin, anne baban kimlerden bitmiyor soruları veremlik
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir teyzeyi otostopla aldım, Allah’ım susmuyor 😭 Ahiretlik tüm soruları soruyor, ben bu yolculuktan sağ çıkabilecek miyim, almayın, benden size tavsiye, abin var mı, evli misin, anne baban kimlerden bitmiyor soruları veremlik
Cevap
19Cevap
Kadın ve yaşlı ise alırım. Harici güvenemem.
Alma sakın çok saçma sorular soruyorlar
Yazık ama yaşlı ne yapsın orada 😂
Sussun jkf
Jsjsjs
Yazlık yerlerde alıyorum sadece genelde. Bir de kadın alırım sadece genelde. Bu dönemde pek almamayı tercih ediyorum ama.
Ahaha bir arkdsim anlatmıştı, o da aynı şekilde yaşlı bir teyzeyi almış ve kokudan tüm yol boyunca bayıla bayıla varacağı yere zor etmiş 🤣🤣
Genelde yol üstü el kaldırıp bekleyenleri almam.. Bu dönemde çok fazla risk taşıyor...
Soru sormasa bir sorun yok aslında
Boş muhabbet
Uzaktan bakıp zarar gelmeyeceğinden eminsem alıyorum tabi.
Haklısın
Bi defa almıştım sağdan döneceğim düz gitsen olmaz mı deyince tepem attı elimde kalıyordu
bla bla car uygulamasını kullanarak alıyorum. onun dışında almam herhalde
Aslmam almıyorum asla. istanbukda. ama gecn yaşlı bir smcayi gideceği yere bıraktım
Aldığım olmuştur
Maalesef
🥹
Teyzeler öyle ya ama tatlılar
Hiçde tatlı değil 2 sn gıcık oldum
Sende yaşlanıcan zamanı gelince 😂 aynı soruları sende sorucann
Böyle olsam bayır aşağı yuvarlasınlar beni
Kulaklık tak sjsj
Öyle yokmuş gibi davranıyorum
Sende sence saçma birşeyler sor
Neden bu kadar boş konuşuyorsun teyze mesela $kf
Teyze kaç evlilik yaptın kaç çocuk kaç torun var bekar var mı genç yakışıklı fndj
Zengin beben varsa konuş yoksa sonsuza kadar sus jkf
😅
Hayır almam
Canimi yolda bulmadım
Şarampole yuvarla
Azz kaldı in aşağı yeter dicem
Almam
Asla almam
rastgele almam
Almam
Almam hiç.
Evet alırım
Yok ben korkarım.
Yokk
Almam
Teyzeler öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yolda yalnız olmak her zaman daha güvenli ve huzurlu hissettiriyor. Ben genelde direksiyonda yalnız kalmayı, müziğin sesini açıp rüzgarın tadını çıkarmayı tercih ediyorum. Tanımadığım birini arabaya almak hem güvenlik açısından riskli hem de senin yaşadığın gibi tüm enerjini tüketebiliyor. Jaguar bile arabada benden başka birinin konuşmasına katlanamıyor. Sen bu eziyetli yolculuğu bitirmek için kaçıncı vitese taktın 🏎️💨