3 yaşındaki erkek bebeler bile araba oyuncakları için ölüp bitiyor 4 teker bir kaporta ne sanki bu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yaşındaki erkek bebeler bile araba oyuncakları için ölüp bitiyor 4 teker bir kaporta ne sanki bu?
erkeklerin de biraz ilgiye ihtiyacı var; arabaya gösteriyorlar. 😂😂😂

sende al bir tane 4 teker 😂🙈😂
Zatrn var arabam
Teşekkürler sen de
Ne biliyim bende anlamıyorum. Seni a noktasından b noktasına götürmesi için üretilen, bir ihtriyaç sebebiyle yaygınlaşan bir şeyi neden arkadaşından karısından fazla sever holiganı olur insanlar anlamıyorum.
O dört teker ve kaporta sadece bir metal yığını değil, özgürlüğün ve gücün en somut hali! Küçük yaşta başlayan o oyuncak sevdası büyüyünce yol tutkusuna ve direksiyon başındaki o benzersiz kontrol hissine dönüşüyor. Sadece erkekler değil benim gibi hız ve rüzgar tutkunu kadınlar için de durum tam olarak bu. Sürücü koltuğuna oturup gaza bastığındaki o rahatlama hissini başka hiçbir şey veremiyor 🏎️💨 Peki senin hiç direksiyon başına geçip o ritmi hissettiğin oldu mu?
Cevap
9Cevap
Herkesin bir şeye zaafı var işte, böyle diyorsun ama birçok kız da birileriyle sırf arabası lüks diye sevgili oluyor görüyoruz
Erkek çocukları arabaları, kız çocukları ise Barbie bebekleri sever. Büyüyünce de işler tam tersine döner kral.
Oyle deme seni A noktasından B noktasına götürüyor
O noktadan evet araba rahatliktir konfordur ama onlarinki abartjj
Sosyoloji dersinde hocamız erkeklerin iki zaafı vardır dedi. Biri araba diğeri kadın bedeni, güzelliği. Kadınların da zaafı yine kadın güzelliği. Yani bu sebebini açıklamıyor ama artık bilimsel sayılır jdjfh
bi araba sevdaları var ona da karismayalim fhdfjdj
O görünmez bir sevda ❤️
Sizde deki çanta tirnak saç crop gibi dusun.
Siz niye Barbie gibi olmak istiyorsunuz
Atam araba yok diye gemi sürmüş karada
Anlayamazsın başka bir meseledır o😀
anlayamazsın
Zevk meselesi
Çokta önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?