Tek başıma yaşayan bir bayanım, tek kişilik de olur, arabalardan hiç anlamıyorum, sürekli sanayiye götürmeyecek, benzinli, otomatik vites veya elektrikli, yormayacak, iyi bir araba istiyorum, var mı öneriniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam bu bütçede Getz otomatik ya da Clio 2 otomatik bakardım parçası da ustası da bol olur tek başına kullanacaksan da küçük otomatik bi araba baya rahat ettirir tabi almadan önce iyi bi ekspertiz şart
Sürüş keyfini sorunsuz yaşamak istemen çok doğal ama bu bütçe aralığında piyasa ve fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki sana nokta atışı marka model vermem doğru olmaz. İkinci el sitelerinde filtreleri otomatik vites ve bütçene göre ayarlayıp parçası bol Japon veya Kore üretimi kompakt şehir içi araçlarına bakmanı öneririm. İlanları incelerken tam otomatik şanzımanlı modelleri öne çıkarırsan sanayi yollarına hiç düşmezsin. Aradığın o pratik şehir arabasını bulabileceğine eminim, peki şu an aklında yatan belirli bir kasa tipi var mı? 🏎️💨
Cevap
8Cevap
Alabileceğin en sorunsuz araba Citroën Ami olur. Küçük, elektrikli bir araç. O fiyat bandında bunun dışında alacağın çoğu araç maalesef seni üzebilir
o fiat bandında mı :D 700k bütçem var dememiş 300k demiş
ikinci elden belki eski modellerinden bulur ama yine mantıksız o parayı verip oyuncak araç almak
gerçi doğru birine vursa karşı taraf hasar almaz en azından :D
Ne olmuş kadın sürücüyüm diye? Servis şoförüyüm ben zaten 10 senedir araba kullanıyorum sadece kendime ait bir araç almak istemiştim zorbalanmayı hak etmiyorum sırf cinsiyetimden ötürü
Ayrıca 10 senedir 1 tane kazam olmadı çok şükür
iyi şoförler de vardır ama hep abuk sabuk kazaları kadınlar yaptığı için genelleme yapmış
Citroen ami tarzı işinizi görürse en ideali o. Bu özelliklerde başka bulma şansınız Yok
Elektrikli araçlardan da anlamıyorum pek iyi bir araba mı ami
O sınıfta sorunsuz olabilecek en iyi araç o geldi aklıma. Çünkü otomatik araba Yok o fiyatlara bir de sorunsuz imkansız. Mesafeniz çok değilse klima sorun değilse işinizi görür sorun çıkarmaz. Elektrikli araba işte anlayacak bir şey Yok. Şarj et. Gaz fren direksiyon bu kadar
Yani şehir içi trafikte kullanmak istiyorum gideceğim mesafe maksimum 1 saatlik bir mesafe
Bence iş görür düşün derim: yakıt bakım gibi maliyetleri de Yok. Ayağı yerden keser
Ya ben biraz şehre uzak bir bölgede oturuyorum öyle avmye gezmeye falan gitmek için istiyorum açıkçası işimi görürse onlara bakayım elektrikli araçlarda neye dikkat etmek gerekir
Şimdi şöyle istediğiniz fiyatlara dediğim gibi otomatik sorunsuz araba bulmak imkansız en az 700-800 e çıkmalısınız. Amiyi ondan önerdim. Diğer alternatif elektriklilere de bakabilirsiniz. Öncelikle menzile bakın ne kadar gidiyor, bir de evde şarj etme şansınız var mı varsa tadından yenmez. Şarj süresine bakın. Elektrikli araçlarda bakım maliyeti olmuyor Yok yağ değiş falan Yok. Bin bin gez. Çok yüksek hızlara çıkmaz ama bildiğim kadarıyla 50 km maks hızı.
Yani hızı önemli değil evden gideceğim yere sonra da geri evime götürsün yeter 😅
Evet ilk aşama da öyle düşünüyor insan. Sonra hız düşük kalıyor alışınca. Ama dediğim gibi siz elektrikli 4 tekerli araçlara bakın, yerli markalarında buna benzer araçları var fiat falan. Menzili uzun olsun hızlı şarj olsun. Yokuşlu bir yerde yaşıyorsanız motoru güçlü olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Manuel ehliyet varsa manuel iyi araba belki bulursun
O paraya araba mı kaldı?
2026 model porsche 911 GT3 rs
300 350 bine otomatik el arabası yaptırabilirsiniz
Nerde yaşıyorsun şehrinden bakalım araba sana
K nedir ablacım?
O fiyata varsa 90 modeller vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?