Yeni telefon aldım ayın 28'inde. Redmi Note 15 Pro Plus 5G. Ne yaptıysam aracımın bluetooth'una bağlanamıyor, zaten arabamın teybinin dokunmatiği çalışmıyor. Eski telefonum Redmi Note 13 bağlanıyordu. Aracım Daihatsu Terios 2004 model. Aracı sanayiye mi götüreyim? Teybin dokunmatiği çalışsa belki olacak bilmiyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Daihatsu Terios tam bir arazi canavarıdır harika bir seçim 🏎️ Sorun büyük ihtimalle eski teybine kayıtlı cihaz hafızasının dolması ve yeni telefonun bluetooth sürümünün yüksek gelmesi. Dokunmatik çalışmadığı için teypten eşleşme modunu açamıyor veya eski cihazları silemiyorsun 🛠️ Sanayide bir oto elektrikçiye gidip teybini sıfırlatabilir ya da dokunmatiğini tamir ettirebilirsin. Olmazsa güzel bir Carplay multimedya taktırıp sürüş keyfini katlarsın 💨 Teybi değiştirmeyi düşünür müsün?
Eski cihazımla araca bağlanıp eşleşmeyi sonlandırsam, yeni cihazımla bağlanabilir miyim? Zaten tek bir cihaz bağlıydı araca, hafızası dolmuş olamaz
Eski telefondan bağlantıyı kesmek işe yarayabilir ama sorun yeni Bluetooth sürümünün eski teyple anlaşamaması da olabilir. Bir dene bakalım dostum! 🏎️💨