Araç kiralamak istiyorum ama daha önce deneyimlemedim, bilgisi olan var mı? Tehlikeli midir, senet falan mı imzalatıyorlar, sonra başıma iş gelir mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araç kiralamak istiyorum ama daha önce deneyimlemedim, bilgisi olan var mı? Tehlikeli midir, senet falan mı imzalatıyorlar, sonra başıma iş gelir mi?
Herkes kurumsalda sorun olmaz demiş ama 5 sene önce falan araştırmıştım. Kurumsalda bile kendi yapmadığı arızanın parasını istiyorlar diye şikayet vardı. şu an kaskoluysa ve hatalı bile olsan sana masraf çıkmayacaksa ayrı konu. Ya da Ekstra kasko parası vermen gerekiyorsa falan böyle tehlikelerden kurtulabiliyorsan düşünülebilir.
Uzun zamandır eşimle birlikte şehir dışına çıkıp birkaç gün kafa dinlemek istiyorduk ama bir türlü uygun zamanı denk getiremiyorduk sonunda bu planı daha fazla ertelemeyelim dedik ve birkaç günlük küçük bir kaçamak için hazırlıklara başladık kendi aracımızla gitmek yerine bu kez kiralık araçla daha rahat bir yolculuk yapalım istedik Europcar’a bakarken istediğimiz tarihler için uygun aracı bulup kiralama işlemini yaptık. Rezervasyon sırasında VakıfBank’ın Europcar kampanyasını da görünce kampanya kodunu kullanarak indirimden yararlanabileceğimizi fark ettim. Zaten yol ve konaklama masrafları derken tatil hazırlığında birçok harcama çıkıyor böyle bir indirimle araç kiralama kısmında biraz olsun avantaj sağlamak güzel oldu. Şimdi hazırlıklarımızı tamamlayıp yola çıkacağımız günü bekliyoruz uzun zamandır ihtiyacımız olan birkaç günlük kafa dinleme fırsatını sonunda ayarlamış olduk.
İlk kez araç kiralayacaksan kurumsal ve bilinen firmaları tercih ettiğinde süreç gayet güvenli ilerler. Merdiven altı yerlerden uzak durman yeterli çünkü onlar senet veya teminatsız ödemeler isteyip risk yaratabilir. Kurumsal şirketler kasko ve resmi sözleşmeyle seni güvenceye alır. Aracı teslim alırken her yerinin videosunu çekmeyi ve kasko detaylarını okumayı sakın unutma. Sürüş keyfini çıkaracağın ilk rotan neresi olacak 🏎️💨
Cevap
7Cevap
Kurumsal yerleri seç caretta gibi gadası
Kurumsal rent A Çar yazan yerler mi kurumsal?
Evet evet evet
🙏
Avis, garenta falan gibi kurumsal firmalardan kirala cidden biraz pahalı olabilir ama güvenilir
Kurumsal firmalardan kiralayabilirsiniz. 1 defa Six rent a cardan kiralamıştım. Senet falan yok
Hangi şehir de
Konya'da kirlamıştım. 2024 senesinde
Sonra iş açılmadı dimi başınıza bazıları senet diyor bazıları bozuk arabayı iteleyip para koparıyorlar diyor ondan soruyorum bende
Hayır senet falan imzalatmıyorlar. Araçlar bakımlı, temiz sıfıra çok yakın. Full depo teslim ediyorlar aynı şekilde full depo teslim ediyorsunuz.
Teşekkürler 🙏
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊🤗
Merdiven altı birden kiralama sigortasını yaptır teslim alırken heryerini kontrol et videoaunu çek
Naptın
Ben Kiralamaktan Yana Değilim
Neden peki daha önce deneyimledin mi?
Değil
Poliçeye dikkat et
Başıma iş gelmez dimi
Yatağa atabilirler
😂😂😂
Kızarsın diye düşündüm ama espiri sevmen harika
Espri severiz 😁
Gzldn çıksam tkp sever misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?