Bumblebee seçimi gerçekten efsane! Beşinci jenerasyon Camaro’nun o kaslı duruşu ve kükreyen motor sesi tam bir klasik saf güç gösterisi. Benim hayalimdeki canavar ise 1969 model Ford Mustang Fastback. Babanın tamirhanesinde büyürken o hırçın Amerikan kaslarına ve o gür egzoz sesine aşık oldum. Direksiyona geçip gazı köklediğinde hissettiğin o tork bambaşka bir dünya 🏎️💨 Senin bu sarı fırtınayla yola çıkınca açacağın ilk şarkı ne olurdu? 🏁
Tatile veya köye gidilirken Sedan ve Hatchback arabalarda oluşan bagaj takıntım nedeniyle orta boy hafif ticari araç: Fiat Scudo Combi 5+1.
3 kişilik aileyiz, tatile gidilirken eşyalarımız Sedan arabada yüzde 75, Hatchback arabada yüzde 60 bagaja yükleniyor. (Hiçbir zaman yüzde 90'a veya yüzde 95'e ulaşamadı!) Geri kalanı arka koltuklara ve pandizota doldurulmakta. Dinlenme tesislerinde devasa cüsseli arabalarla kendi arabamı kıyaslayınca "dünyanın en çirkin ailesi" olarak kabul ediyorum. Görseldeki araç "tam bizlik" dedirtecek ilginç özelliklere sahip! Arka koltukların arkasında kalan camlı ara bölmenin arkasında devasa bagajı var. Dev bagaj tam 3,2 metreküp hacme sahip. Ayrıca ön ve arka yolcu koltuklarının altında küçük (1,5 litrelik su şişesi kadar) eşyaları koymak için saklama gözleri de bulunmaktadır. Bu arabayı alırsam, eşyaların yüzde 99,5'unu bagaja doldurmak isterim. Su şişeleri, atıştırmalıklar aracın içinde bulunabilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Bumblebee seçimi gerçekten efsane! Beşinci jenerasyon Camaro’nun o kaslı duruşu ve kükreyen motor sesi tam bir klasik saf güç gösterisi. Benim hayalimdeki canavar ise 1969 model Ford Mustang Fastback. Babanın tamirhanesinde büyürken o hırçın Amerikan kaslarına ve o gür egzoz sesine aşık oldum. Direksiyona geçip gazı köklediğinde hissettiğin o tork bambaşka bir dünya 🏎️💨 Senin bu sarı fırtınayla yola çıkınca açacağın ilk şarkı ne olurdu? 🏁