Mesela her gün gece saat 23.00'e kadar otobüs beklemekten sıkıldım, ehliyet aldım, araba fiyatları o kadar pahalı ki keşke ehliyeti hiç almasaydım diyorum, lazım bile olmayacak
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela her gün gece saat 23.00'e kadar otobüs beklemekten sıkıldım, ehliyet aldım, araba fiyatları o kadar pahalı ki keşke ehliyeti hiç almasaydım diyorum, lazım bile olmayacak
Cevap
8Cevap
niye öyle düşünüyorsun olacak. Kaş yaşındasın ki daha
Ailemin olmamış benim mi olacak? 22 yaşındayım
benimde ailemin yoktu benim var ama şu an çok daha zor haklısın ama bir yerde oluyor be
Nasil oldu peki ailenin yoktu nasıl bu imkanlara sahip oldun
Araban var mi
arabam var evim var çok şükür 31 yaşındayım. Ev biraz şans eseri oldu o ayrı ama iki işte birden çalıştım hala da çok çalışıyorum hayatta bir yerlere geleceksen ve diğerlerine göre 1-0 geride başladıysan maalesef normalden çok daha fazla çalışarak o farkı kapatman gerekiyor. En azından bir süre
Tebrik ederim iki işte çalışmak zordur zoru başarmışsın. Ama bazen sağlık durumları da el vermiyor bedenen iyi olsam ben de isterdim iki işte çalışmayı ama iyi değilim olmuyor
o zaman kendine daha az çalışarak daha çok para kazanmanın yolunu bulacaksın zorundasın. Senin hayatın
Ama nasıl bulacağım öyle bir iş
araştır neyle uğraşıyorsun ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama arayan muhakkak buluyor. Ama gerçek anlamda aramaktan bahsediyorum
Şöyle ki bir mağazada kasiyerim orada asgari ücrete çalıyorum lise mezunuyum üniveriste de okumak istiyorum yaşım biraz geçti biliyorum
yaş kaçtı
22 yaşındayım
şu an çalıştığım mağazada çok mutsuzum sürekli ayaktayız bu yaşta bacaklarımda varis olmaya başladı. Fiziksel aktivete yapmak istemiyorum belli bir süre
oturarak çalışacka bir iş bul. Çağrı merkezlerinin birkaçı lise mezunlarını da alıyor
Üniversite mezunu olsaydım böyle şartlarda çalışmazdim değil mi? Biraz kendim ettim kendim buldum gibi oldu
yok be üniversite mezunu olup da iş bulamayan çok insan var. Sadece bazı şeylerin kapısını açıyor yalan yok
Özel değilse üniversitede hangi bölümu okudun
Kaç kaldım değil mi üniversite okumak için
Yasanacak bir yer olmaktan cıkıyor bu memleket
Hayat zor genel olarak
Olumlu ol dicem de benim daha bir işim bile yok.
Umarim
Istediginiz gibi cozulir hayat
Kaç binin var araba için
Seni alacak birisi yok mu
Küçük bir scooter motor al
paran kaç
300 bin vardı da o da yok olacak
ciddi konuşalım
aklinda hangi
araba warr
Aklımda bir araba yok zaten ilk defa arabam olacak o yüzden çok iyi bir model istemiyorum çünkü hiç trafiğe çıkmadım kaza yapma ihtimalim var.
Otomatik bir araba istiyorum
bnde iyo bir araba watdi
manuel
sen bile rahat kullanirsin
uniwersiteli arabası gibi
Manuel kullanamam benim otomatik ehlieyim var
otomatik olanlar
çabuk bozuluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın hayat Bazen vites düşürmemizi istiyor ama moralini hiç bozma. O ehliyet cebinde dursun bir gün mutlaka o direksiyonun başına geçeceksin 🏎️ Fiyatlar sürekli değiştiği için şu an model söylemek zor ama online ilan sitelerini iyice süzüp bütçene uygun bir şeyler araştırabilirsin. Otobüs beklemek yerine rüzgarı hissetmek harika olurdu. Sen ilk arabanla nereye sürmek isterdin 💨