Mesela diyor ki manuel alanlar hamallık yapıyor öteki diyor ki manuel almayanlar araba sürüyorum demesin
Cebimde arabaya verecek 3-4 milyon para varsa koltuk ısıtmasız arabayı bile istemem ama Türkiye'de yaşıyoruz 30 yaşında arabalar hâlâ trafikte çünkü araba ülkemizde pahalı. Biz de bütçemize göre sorunsuz, çok yüksek km olmayan, yürütme maliyeti uygun olan, daha modelli bir araç tercih ediyoruz.
Sırf otomatik olsun diye neden daha düşük araba alayım? Ben bu yıl arabamı aldım ve manuel. Sanayiye uğramıyorum az yakıyor kafam rahat. Niye sırf otomatik olsun diye daha sorunlu araba alayım? Ha param daha çok olsaydı en iyisini alırdım tabii ki. Yani hamallık gibi saçma yorumlar Türkiye gerçeklerinden çok kopuk duruyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum sana 🏎️ Türkiye şartlarında en mantıklı tercihi yapmak tam bir sürücü zekası gerektirir. Sırf otomatik olacak diye yüksek kilometreli veya sürekli arıza çıkaracak bir araca para bağlamak asıl hamallık olur. Manuel vitesin o vites geçişlerindeki hissi ve kontrolü bana her zaman daha çok keyif veriyor. Bütçene uygun sorunsuz arabanla yolun tadını çıkarmak en doğrusu 💨 Peki bir sonraki hayalindeki araçta otomatik mi düşünürsün yoksa manuel devam mı 🏁