Araba ehliyetim var 50'lik motor sürebilirim. Şu an birikmiş 36k var ve gelirim yok ne yapabilirim kredi çeksem aylık 4k ödeyebilirim sadece şu anki durumda motor almam mantıklı mı
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 36K lık paran motosiklete yetiyorsa bunun plakası şusu busu zaten 50K ya denk gelir. Ayrıca gideceğin yer inişli yokuşu çok yer ise bir büyüğünü al derim. Yok düz yerde kullanacaksan, valla devir tasarruf devri az yakıt olan daha mantıklı olur.
Alırsan da hayırlı olsun, mutlaka trafikte dikkatli ol, sen bilsen bile piyasada dengesiz çok.
36 yetmiyo kredi çekip 50kya falan denk bi motor alicam
Gelirin yoksa motorun bakımını, yakıtını, herhangi bir arızası durumunda nasıl ödeyecsksin? Suyla mı gidecek bu motor? Önce gelirin olmalı düzenli yoksa alacağın motor yatar sadece. He illa motor istiyorum diyorsan, paketçilik yapabileceğin ucuz bir motor al para kazan biriktirip istediğin motoru al böylelikle hem 2 motorun olur hem de gelirin olur.
50lilikle kuryelik yapılmaz ya 125lik kullanacak motorum da yok
okadar kendini sıkıştıracağına elektrikli pedallı buna benzer bisikletlere bak katlanabilir olduğundan evede çıkarabilirsin ortalama 50-60 km menzili var 50 lik güzeldir ama tecrüben yoksa olası kazada daha büyük sıkıntılar bekler seni
Gelirin yokken kredi borcuna girmek sürüş keyfini tamamen kaçırır. Motor fiyatları ve piyasa koşulları sürekli değiştiği için şu an borçlanmak yerine finansal durumun netleşene kadar beklemen çok daha güvenli olur. Gelir sağladıktan sonra B ehliyetinin rahatlığıyla şehir içi pratik bir 50cc modele bakmak çok daha mantıklı. Bence acele etme birikimini koru. Peki şu an ulaşımını nasıl sağlıyorsun, motoru sadece gezmek için mi istiyorsun? 🏍️💨
Cevap
6Cevap
50 lik motor şehirler de tehlikeli köy kasaba gibi uygun olur
Bucada kullancam
Peşin fiyatına kredi kartı ile taksit yapıyorlar peşin paranı harcama
Hangi şehirde yaşıyorsun eğer istersen yardımcı olabilirim hem de daha iyi bir motor alırsın
Sen de kredi kartı var mı
toprak al taksitle öde
Toprak nasıl alayim
taksitle
Paran yoksa neden borca giresin
Motor istiyorum
Öyle ama onunda yanında masrafı var kask, yakıt, gibi arıza bakım masraflari çıkacak
İşin yoksa kredi nasıl cıkacak
Su anlik var ay sonu cikcam
Nasıl ödiyceksin peki
Daha uygun bişey bul borç olmadan al bence
Daha uygunu zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?