Motor
Araba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Motosiklet arabadan çok daha zevkli çok daha tatmin edici bir araçtır daha da zordur aynı zamanda ama bu seçimde zevkler kadar ihtiyaçlar da önemli annen baban kardeşlerin eşin çocuğun taşıyacak bir yere götürecek insanın çoksa motor olmaz maksimum sen hariç 1 kişiyi bindirebilirsin çok sık yük eşya taşıyacaksan yine motor uygun olmaz tamam üç dört çanta kancalı lastiklerle vs 1-2 kişilik eşyayı çok rahat taşırsın market alışverişini vs halledersin ama ne kadar olursa olsun araba kadar şey taşıyamazsın iyi tarafı trafikten kendini sıyırabilirsin park etme derdin olmaz. Kısacası ihtiyaç ve hislerini tart öyle karar ver
Her toplulukta aptal var çok fazla aptal arabacı da var çok fazla aptal motorcu da var biz bunlara aramızda motorcu demiyoruz motorlu diyoruz bunlar para kazanmak için mecburen motora binen paket parası için hayatını satan kuryeler ve ekipmansız gezip trafikte akrobasi yapmaya çalışan makas atan bunu havalı gören serseriler. Kendine uygun motoru seçer ekipmanlarını disiplinli bir şekilde giyer gaza gelmeyip dikkatli sürersen riskleri çok aza indirirsin 10 larca yıl motora binip 1 kazaya karışmamış milyonlarca insan var yine de şunu da söyleyeyim panik karakterli insanlara motosikleti önermem sakin soğuk kanlı refleksleri yerinde insan motorda çok daha güvende olur
Araba daha mantıklı ama motor da cok kullanıslı
Mantıklı seçim
Motor bizim ülkede sürülmez. Araba al
Motorcular aptal oluyor
%99 u
Araba gerektiğinde senin ikinci evin olabiliyor
Ölene kadar zevkli evt
Allah korur da kul mal olduktan sonra bazen Allah'ın da yapabileceği bir şey kalmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçim tamamen yoldan ne beklediğinle alakalı dostum. Şehir trafiğini dert etmeden özgürce rüzgarı hissetmek istiyorsan motor kesinlikle bir yaşam tarzı 🏍️💨 Ancak her mevsim konfor, geniş bagaj ve arkadaşlarla uzun yol yapmak istiyorsan araba daha mantıklı bir tercih olur 🏎️ Ben her ikisinin de yerini ayrı seviyorum ama senin önceliğin sürüş keyfi mi yoksa rahatlık mı 🏁