Ayaklarını ön cama uzattığı için sürekli dikkatimi dağıtıp kaza yapmama sebep olacak olan, oturduğu o koltuktan kalktığında saçlarının kokusunun sindiği başlık kısmını koklamaya doyamayacağım, aracıma parfüm almaktan beni vazgeçirecek kadar huzur kokan, henüz hayatıma girmeyen o tanımadığım kadın.
Yan koltukta yanıma misafir olmak isteyen, beni arzulayan kadın olsun aynı uzun bir yolculuk için güven hissetmem şart. Bunlar benim olmazsa olmazım.
Kadın, beni deli gibi arzulayıp bana şarıl sarıl ıslanacak kadar tutkulu bir dişi şeytan 👹 olduğu ama bakışlarıyla bana sevgiyi, saygıyı, sadakati, bağlılıktan ayrılmamayı haykıracak kadar parıltılı bir melek 👼 olmalı.
Benim için müziğe karismayacak uyumayacak birisi olsun gerisi önemli değil sürüşüme karışma olursa yolda birakir giderim efendi gibi gelenle binlerce km giderim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ayaklarını ön cama uzattığı için sürekli dikkatimi dağıtıp kaza yapmama sebep olacak olan, oturduğu o koltuktan kalktığında saçlarının kokusunun sindiği başlık kısmını koklamaya doyamayacağım, aracıma parfüm almaktan beni vazgeçirecek kadar huzur kokan, henüz hayatıma girmeyen o tanımadığım kadın.
Yan koltukta yanıma misafir olmak isteyen, beni arzulayan kadın olsun aynı uzun bir yolculuk için güven hissetmem şart. Bunlar benim olmazsa olmazım.
Kadın, beni deli gibi arzulayıp bana şarıl sarıl ıslanacak kadar tutkulu bir dişi şeytan 👹 olduğu ama bakışlarıyla bana sevgiyi, saygıyı, sadakati, bağlılıktan ayrılmamayı haykıracak kadar parıltılı bir melek 👼 olmalı.
Benim için müziğe karismayacak uyumayacak birisi olsun gerisi önemli değil sürüşüme karışma olursa yolda birakir giderim efendi gibi gelenle binlerce km giderim
Bana erotik poz veren bu çıtırın
İyi akşamlar. Beni alabilirsin. Bunaldım zaten. Güzel eşlik ederim. Şarkı tercihleri benden olacak ama.
Sitede bacak resimlerini profile komak moda oldu herhalde 😂kime baksam bacak, et pazarı gibi
Müzik zevki uyan biri olsun uğraştırmasın litfen
Arabayı yalnız sürmek favorimdir. Yalnız daha huzurlu gelir.
İyi anlaşıyor olmam yeterli ya, herkes olur, her türlü eğlenirim ben.
Manitayla şarkının sesini açıp birbirimize gönderme ve cilve yapmalı bir araba yolculuğu
@OzgeYldrmm ne güzel
@KüncülüZadeHanım hadi gel gidelimmmm 😁
Hadi ya... 😂 Koş. Ben içecekleri aliyom
Sen hazırlan ben alırım 😂
He anca hazirlanirim 😂
Bilirim😂
Sağa çek yoksa önüne atlarım djdj
Arabayı sürecek olan kişi
Tek takılmayı daha çok seviyorum
Öyle aklımda biri yok:)
Sevdiğim birisi olsun
Tabikide Anamla 🥰🥰🥰