Bana öyle geliyor artık, önceden takmazdım ama artık araba şart
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana öyle geliyor artık, önceden takmazdım ama artık araba şart
Cevap
37Cevap
Ananızdan arabayla mı çıktınız? Hangi kabilenin prensesiyseniz oraya dönün ya erkekler size böyle sapır saçma şunu var mu bunu var mı yarışınızın kurbanı olamaz çok istiyorsan araba git baban alsın.
Konuş kız helal sana
@dominant_gogo Ya bana çok saçma geliyor bu tarz şeyler var arabası hem de son model ama seni dövüyor pazarlıyor felan araba için mal mülk için kabul mü edeceksiniz? Bu düşüncedeki kızlar bi 4 teker bi kaç milyon kadar ucuz musunuz anlamıyorum
Ben de şartları maddiyat olan kadınların kendilerini sattıklarını düşünüyorum. Kendine para ile değer biçiyorsan sen bir malsın, ürünsün.
@dominant_gogo aynen öyle
Alkışlar sana koca yürekli kadın
@dominant_gogo 250 gram şey için ezdirmeyin beyler kendinizi zeki olun.
Ezdirenler de hakediyor onlar da ayrı canım
Valla dünya malında hiç gözüm yok önceden fakirdik çok mutlu ve huzurluydum şimdi her şey var araba ev vs ama huzurum yok binmiyorum bile doğru düzgün arabaya duruyor öyle kapıda mutluluğun parayla pulla olmadığını sonradan anladım...
Valla İstanbul gibi bir yerde araba çok mantıklı gelmiyor bana, her yere taksiyle gidiyorum zaten, benim şoförlüğüm yapılıyor. Alma imkanım var ama uğraşmak istemiyorum açıkçası. Başka şehire ya da yurtdışına gittiğim zaman da araba kiralıyorum
Niye itici olsun ki sizi birakmak bizim gorevimizmi taksicimiyiz biz her şey ortak olmali arabası yok diye itici diyemezsin doğru insanı buldunda arabası olmasın sen onu düşünmeyi boş ver
Çıktığım erkeğin yaşına göre tepki veririm bu duruma. 20-25 arasındakilerin arabasının olmasını beklemiyorum ama 25 üstü artık sıkıntı bence de
yok güzelim o senin kendini belli bir meta üzerinden fiyatlandırman.
Erkeklerin bin bir tür kriteri beklentisi var. Kimse bi sey demiyor. Kadınlar işi gücü olsun normal bi arabası olsun diyince erkekler hemen ağlamaya başlıyor.
Aracıma sordum ama seni pek çekici bulmadı. Yine de evlenmek isteyebilirmiş öyle diyor..
Araba olsa iyi olur konfor sonuçta ama yok diye çekiciliği düşmez bence
Abi trafik cilesi cekilmiyor keske her yere rayli sistem ulasim olsa
Asgari ile çalışan büyük bir kesim var ülkede olamaması normal
boş ver kanka sana da arabasızlar drğil arabalılar taksın herkesin zevki başka sonuçta
İtici olmuyor kapsama alanın dışında oluyor sadece saygı duyuyorum
Herkes aynı imkanlara sahip olmuyor olsun zamanla da alınabilecek bir şey
Arabası olanı 20 lik çıtırlar istesin, senin gibi her yeri sarkmış bunaklar değil
2 araba 1 motor var bu mantıkla 3 tane mi karım olmalı?
Peki küçük erkekler hakkında dusunceniz neler mesela benim arabam da evim de var fakat 26 yasindayim benden buyuk bir kadinlar bir sansim olabilir mi
Yazık kafanıza, biriyle birlikte olma şartlarınız maddiyata dayanıyorsa bu kendinizi satmaktır.
hayır ama arabam var ama övünmek itici olmasın daha iyi en iyisi olsa bilee
şükür ki var evde artık şart arabads
Marka farkediyor mu peki gerçekten buna takılıyorum bende mesela
Bazı şeylerde araba gerçekten şart toplu taşıma çekilmiyor
Babanizin arabası var mi
Evet var. Bizim 3 tane taşıt var 6 tane de evimiz var
Yok hayır olmayanları görünce şaşırıyorum
Arabam yok ama 3 tane motorum var olur mu
Olur
sana iticiyse sorun yok
Bu devirde araba şart
Kendine şöför arıyorsan az yede tut
Tırım var ama hala iticiyim 🤣
Luks degil ihtiyac
El arabam var olur mu
Arap ürünlerine hayır
mutlu olmadıktan sonra napacan arabayı
Arabam var ama sanane aq
Arabam yok almayı da düşünmüyorum.
Benim yürübüsüm var
Eşeğim var önüme alır gezdiririm
Yani arabasız olmuyor
Maymun gözünü açmış akdkdkd
İtici değiller
Değil bence
Sg aq varoşu kendin al kendi arabanı
Benim var zaten jdjdjd
Babası almıştır kesin
Karşılığı = kömür
Ne alaka
Araba şart bencede
Araba boş iş
Araba özgürlük yaaa
Hayır ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Araba bir lüks değil kesinlikle bir konfor ve özgürlük alanı ama bir erkeği sadece arabası var diye çekici ya da yok diye itici bulmak bana pek doğru gelmiyor. Önemli olan onun hayata karşı duruşu, karakteri ve seninle yan yanayken hissettirdiği o enerji. Direksiyon başında olmak harika bir duygu ama karakteri zayıf birinin altındaki en iyi araba bile onu cool yapmaz. Sence bir erkekte tutku mu daha önemli yoksa altındaki araç mı? 🏎️💨