İyi araba değil diyorlar ama ben acemiyim kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum strese girdim 😢
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Sifirmi alcaksin Kia picanto al hem ucuz hem çok küçük sorunda açmaz. ilerde şoförlüğün gelisince degistirirsin
Benim eşimin boyu 196 ona sığmaz ki kfkfkf
Bende senin gibiydim kafam çok karışmıştı Hyundai bayinden 2023 model 8 bin km de sıfıra yakın picanto buldum 1 milyona aldım. cok küçük kullanması çok kolay. cokta şirin araba. hele dar sokakli kalabalık yerlerde yaşıyorsan çok rahat edersin.
İçi baya geniş. disardan küçük gözüküyor.2 kişi binecekseniz sorun olmaz. bayilerin showromlarina gidip bakın. cliodan daha geniş içi. ama eşinde surecekse bence Ibiza veya Fabia bakın b segment hatchbek dusunuyorsaniz
Daha eski biseyle başla nasılsa onu çok vurup kiracaksin
İlk arabam clioydu , otomatik alacaksan al güzel araba , ilk araba için bence oldukca ideal
Kaza yapsan yarısı gider diyolar öyle arabaymış
1 milyon bütçem
1.200 e falan var buluyorum da konforsuz araba diyolar
İlk arabam diyorsun , bazilari o paraya 2012 2013 model arabalar aliyorlar konforlu ama sürekli bir masraf çıkartıyorlar vs ilk arabadır al 1 sene kullan seneye onu satar konforlusunu alirsin para biriktirip, ha manuel alma otomatik al bundan vaxgecme gerisini boş ver 20 saat yol mu gideceksin ekstra konfor bakiyorsun bu butceye
Yooo ben acemiyim zaten yükselteceğim ben öğrenmek için basit bi araba istiyorum
iyidir az yakar çok kaçar
Ne demek o
:)))) öğrencen zamanla benzine para verdikçe :)
Bütçene bağlı tabi ama çok konforsuz araç onlar
Bütçem 1 milyon
İlk araba bence direk sıfıra yakın alma
Ama 1 milyon Fuzıl evden çekeceğim o yüzden
Acemilik var ama demi
İlk arabam acemiyim
Daha Ucuz Otomatik Bir Şey Alın Acemilikte
Ama Fuzıl evden alacağım bütçem 1 milyon
Tofaş al masraf derdin olmaz
İ20 al i30 ya da kia ceed çok daha iyiler
Hmmmm
Hayırlı olsun sahilde gezdirirsin artık
Eşim sen ben gezeriz
gayet güzel araba 15 dci al ama
O ne demek? Herkes alma kötü diyor
1 milyon
bence mantıklı.
Mantıklı
Yeter sana
Ama kötü diyolar kaza yapsan yarısı gider diyolar leon falan al diyolar
Sen onlara bakma laf onlar
Ama leon piyasa arabası
Clionun sayısı daha hızlıdır
Satışı
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Stres yapmana hiç gerek yok ilk araba heyecanı bambaşkadır 🏎️ Yeni kasa Renault Clio acemilik dönemi için gayet mantıklı bir tercih. Şehir içinde kullanımı çok pratik park etmesi kolay ve yedek parçası bol olduğu için seni hiç üzmez. Kulaktan dolma laflara takılma derim sürüşü de oldukça keyiflidir. Sen arabayı daha çok şehir içinde mi yoksa uzun yolda mı kullanmayı planlıyorsun 💨