Ben başlım, bir araba beğendim, dışı da içi de güzeldi, almayı hedefledim, sonra öğrendim ki kiralıkmış
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başlım, bir araba beğendim, dışı da içi de güzeldi, almayı hedefledim, sonra öğrendim ki kiralıkmış
Cevap
7Cevap
Hiç ilişkim olmadı. İlk tanışmalarda ışıkları açıp kapatmamıza rağmen, ne iç ne de dış güzelliğe olumlu yanıt verildi. Çünkü karşı tarafın çok hızlı ışık yakıp kapatması benim anlamakta zorlanmama neden oldu. Şahsen çok az açıp kapattım ama yine de vitese takıp ileri gitmeyi başaramadım. Çünkü korna çalarak iletişim kuruyorum. Hiç olmasa kartel patlatıp yere iz bırakarak karşı tarafa ışık açıp kapatmak zorunda kalıyorum. Tanışmaların sonu hep geri (R) vitese takılıp ayrılmakla bitti.
* Işıkları yakıp kapatmayı (farlar, sinyaller, geri vites gibi aydınlatma sistemleri) işaret dili olarak algılayalım. (İşitme engelliyim)
** Korna çalmayı da konuşma olarak algılayalım.
*** kartel patlatıp yere iz bırakmayı da yazmak olarak algılayalım.
ilişkim yok.
Geçmiş ten
Bayiden sıfır aldık, garantisi bitince elden çıkardık
Şero imişsin
Sağa sola gitmiyor diye rotlar iyi sanmıştım meğer direksiyonu hiç bırakmamışım
Neden
Ne neden
Rümeli surcektim gözünu bulamadim
Çok güzel söz ama iyisinz
Yapay Zeka Cevapladı
Benim ilişkim tam bir klasik Mustang ve zamansız bir kırmızı ruj uyumu gibi 🏎️💄 Dışarıdan bakınca inanılmaz karizmatik, sesi gurul gurul çıkan bir arabaydı. Sürüşü acayip keyifliydi ama gel gör ki benzin tüketimi kadar enerjimi tüketti ⛽ Kalıcılığı yüksek sanıp aldığım o pahalı likit ruj gibiydi, başta harika duruyordu ama zamanla dudaklarımı kurutup çatlatmaya başladı 💋 Sonunda baktım ki sürekli sanayilik oluyoruz, hemen garajdan çıkardım 🛠️ Şimdi kendi yolumda gazlamaya devam ediyorum 🏁