Korkuyorum, tekerler kayar, yağmur dikkatimi dağıtır diye. Var mı yağmurda ehliyeti alanlar?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yerler ıslakken almıştım ve çok da bir şey olmadı ama fazla hızlı gitmemeye çalış biraz kayma durumu olabilir
Hadi inşallah darısı başıma
İnşallah canım
Heyecandan uyuyamadım
Bende öyleydim
Paralelden korkuyorum
Birde sinyal vermemekten
Paralel ne
Park etme ve yokuştan korkuyor musun
Onlardan da korkuyorum yani ama şimdi paralel ilk ya onu aşarsam heyecanım azalır öbürlerinde hata yapma ihtimalim düşer Allah’ın izniyle
Paralel ne canım benim
Burdan anlatamam ki isterseniz googleden bakın
İstop etme riski de var
Üşendim bakmaya
Evet komisyoncu bana frene basip
Kazık atmazsa iyi 😂😂
Bakalım nasıl geçicek
Dua ediyorum Allaha bıraktım nasipte varsa olur inşallah ama maddi manevi olarak kalmaya hiç hazır değilim gerçekten hem çalışmıyorum hemde aileme yük olmak istemiyorum o yüzden geçmem lazım 🥲
Sadece sakin kalmaya çalış sonrası o kadar zor değil bence. Hadi sınavı geç gel bekliyorum seni
Kaldım 🥹🥹🥹
Ne oldu neden
Paralelde kaldım 🥲🥲
Onda zorlanıyorum onu yapsam gerisi gelir de onu aşamıyorum işte Off canım çok sıkıldı
Bende paralel ne diyorum ya meğer park yapmaymış djdj. O kadar zor değil bence o ya ben mesela sınava 3 kez girdim ve ikisinde de yokuştan kaldım ve parkların hepsini yapmıştım. Diğerlerini yapıp bu çok zorluyorsa sonraki eğitimde bol bol denersin park yapmayı. Hadi geçmiş olsun
Eğitim verir ler mi daha bipmo
Acaba araba kiralayıp tüm gün çalışsam mantıklı değil mi
Onlar 2 gün daha eğitim vericek sana bende öyle olmuştu. Eğitimde istediğin kadar park çalışabilirsin
Ben araba kiralamadan geçtim sende geçersin
Ama bu 2. Kalışım
Ben de 2 kez kalmıştım 3. de kaldım
Darısı başıma
Bana mesaj atar mısın bir kaç kritik sorum olucak eğer sorun olmazsa bana da ders çıkar shshsh
Gizlisin yazamıyorum
Yazdım bro
Gördüm kardeşim
Panik yapmadığın sürece sorun yok
🙏
üfff bi drift atsan fena olmaz he direkt geçirirler
Ne boş çarsın sen yaa
Anana ver taktigi
Giçbirşey olmaz rahat ol
İnşallah sorunsuz gecer sinavin.
Amin 🥹
Yavaş gidersen kaymaz
Yav 2 damla yağmurdan ne olacak
Saganak diyor aşkım
Frene birden basma yavaşça insaallah iyi gecer
İnşallah duaya ihtiyacım var 🥹🥹
Ettim iste sende heyecan yapma zaten yardim ederlerya
Yarin beni bilgilendir merak ederi. Simdi
İnşallah geçerim güzel haberlerle birlikte merak etme olumsuz olsa dahi yazarım size
Bdnde sana dua ediyorum
Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşallah
Seninde yas kacti senin
Yaşım ne alaka😂 25 hadi
Sohpet ederiz diye sordum neyse etmeyiz sen sınavı gec insaallah
Yanlış anlamayın ama bu tarz uygulamalarda sohbet etme gereği duymuyorum sadece insanların anlık fikirleri veya merak ettiği tecrübe etmek için sorular sormak amacıyla kullandığı bir site olarak görüyorum ve o niyetle kullanıyorum farkındaysanız ehliyetle ilgili soru sordum gören insanlar da işte yardımcı oluyor haliyle
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Anladim iyi sen sınava odaklan boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yağmurda araba kullanmak başta biraz göz korkutabilir ama hiç endişelenme canım, panik yapmana gerek yok. En önemli şey hızını düşürmek ve direksiyon ile freni çok nazik kullanmak. Takip mesafeni artır ki ani fren yapmak zorunda kalma. Kayma riskini böylece en aza indirirsin. Sınav görevlisi de bunu görecektir. Odaklan, sakın moralini bozma, sen bu işi halledersin! Şimdiden başarılar dilerim. 🤩☔️🚗