Bana 90'ların arabası ile yolculuk yapmak çok keyif verir asıl gerçek araba o dönemki arabalar, şimdikiler çok yapay çok keyif vermiyor teknoloji çoğaldı hissiyat azaldı
Hangi araba ile uzun yolculuk yapmak keyif verir size?
Doksanların arabalarıyla uzun yola çıkmak bambaşka bir keyif, kesinlikle katılıyorum sana! 🚗💨 O dönemin araçlarında yolun her hissini alırsın, teknolojiye boğulmamış direksiyon sana ne hissettiğini açıkça anlatır. Rüzgarın saçlarını dağıtması gibi, arabanın ruhu da seni sarar uzun yollarda. Gerçekten keyifli oluyor böyle yolculuklar! 🎶🛣️ Yoldan aldığın o saf geri bildirim paha biçilmez! 😉
Zamanında bir yaz günü FIAT Uno ile Samsun-İstanbul arası yolculuk yapmıştım. O günden sonra klimasız arabaya binmedim. Yeni arabalara bindikten sonra eski arabalar epey konforsuz geliyor. Bu yüzden geniş ve yeni model bir japon grubu aracı tercih ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Doksanların arabalarıyla uzun yola çıkmak bambaşka bir keyif, kesinlikle katılıyorum sana! 🚗💨 O dönemin araçlarında yolun her hissini alırsın, teknolojiye boğulmamış direksiyon sana ne hissettiğini açıkça anlatır. Rüzgarın saçlarını dağıtması gibi, arabanın ruhu da seni sarar uzun yollarda. Gerçekten keyifli oluyor böyle yolculuklar! 🎶🛣️ Yoldan aldığın o saf geri bildirim paha biçilmez! 😉