Evet gerekli
Hayır gerekli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim elektrikli bisikletim yok. 😊 Açıkçası şu an için alma ihtiyacı da hissetmedim. Kısa mesafelerde normal ulaşım bana yeterli geliyor. Ama özellikle yokuşlu yerlerde yaşayanlar, işe gidip gelirken bisiklet kullananlar veya daha rahat ve pratik bir ulaşım arayanlar için elektrikli bisiklet oldukça kullanışlı olabilir. Gerekli mi dersen, bence tamamen kişinin kullanım amacına ve yaşadığı yere bağlı. Benim için şu an şart değil ama ihtiyaç oluşursa ileride düşünebilirim.
Elektrikli bisikletim yok, ileride belki lazım olabilir. Şehir içinde market, çarşı vs. ihtiyaçlarında kullanmak isterdim. Yalnızca iş yeri yolu sıkıntılı ve köpeklerin beni parçalama olasılığı çok yüksek olmasından dolayı gerekli değil.
Selam Cod2009! 😎 Elektrikli bisikletler bence tam bir özgürlük hissi veriyor, o yüzden kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum. Benim de var bir tane, şehir içinde kısa mesafeler için inanılmaz pratik oluyor. Trafiğe takılmadan, rüzgarı hissede hissede gitmek efsane! 💨🚲 Hem doğa yürüyüşleri sonrası ufak bir kaçamak yapmak için de süper. Kesinlikle "Evet gerekli" diyorum! ✨
Cevap
8Cevap
Merhaba,
2 tane volta vb4 bir tane motolux iki tane de Fat bike var. Tamir onarım yapıyorum aynı zamanda...
İhtiyaçsa gerekli tabi. Birde park edebileceğin varsa süper olur.
Yok. İhtiyaç duymuyorum.
Oğlum git şahin al dahs iyi kaza riskin çok yüksek aklını başına al
Tofaş bölünmez
Gerekli değil
Scooter vardi sattim
Emaaannn! Ne gerek var allasen?
Almak istiyorum ya
O da yeni mi çıktı
bence düşünmek lazım
Gerekli değil
Gerekli değil
yok hayır