En az boyumuzun kaç olması gerekiyor hayal ettiğim bir araç ayaklarım yere değmezse korkunç hsshsjsh
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ney ney honda goldwing mi? :D boy olarak 170 rahat edersinde, boyu falan bırak o motor rahat, fakat çok ağır, hantal, hacmi çok büyük ve tutması zor bir alet öyle 250cc motor gibi binemezsin ona :D
Ama çok güzel konfor hastası biriyim
Konfor istiyorsan "D" segmentten aşağı araba alma motorda konfor olmaz. o fiyata bir sürü şey yaparsın.
Fiyatı arabayla aynı ki en kötü sarmazsa satar araba alırım
Hemen satılıp alınacak bir motor değil o, riske girme.
Mm anladım
boydan ziyade birazda güç ister 350 Kilo üstü motor ( modeline göre değişiyor ) Tecrüben yoksa şehir içi zaptedmen zor olur ortalama 165 ucunda 170 ve üstü ayakları tam değer selesi aşşağıda ama geniş olduğu için
Teşekkürler
konforu vs uzun yolda çok güzeldir fakat şehir içinde çile çektirir :D
Goldwing oldukça hantal bir model, boyunun 160'tan büyük olması yeterli fakat o makineyi dengede tutmak oldukça zordur bilesin.
Sporcu biri için alışılabilir mi sence güç eşiğim o kadar düşük değil ama denemek lazımdır
Goldwing daha ziyade seyahat motoru. Yani rahatlık ve biraz da keyif arıyorsan Africa Twin ya da Enduro modellerini tercih etmelisin. Dışardan çok kallavi bir görünümü olsa da Goldwing hem oldukça pahalı parçalara hem de çok ağır bir kullanıma sahip.
SOrunun cevabına gelirsek evet alışılabilir ama aldıktan sonra pişman olacağını temin ederim. Zira tecrübe ile sabit
Ne yönden pişman olabilirim
Neredeyse 300 kiloluk bir makine. Bu kadar ağır ve kalıplı bir şeyi zapt etmek çok zor. Ayrıca kıvraklık konusunda iyi değil. Yani trafik yoğun olduğunda aralardan kaçarım düşüncesi varsa şimdiden silmelisin. Çünkü biraz daha büyük olsa zaten araba olacak bir makine. Yani şunu söyleyebilirim. Şu an hobi olarak kullandığım S1000RR motorum var. Bundan önce Africa Twin kullanıyordum ve ondan önce de GoldWing'im vardı. Bunların arasında motora biniyorum hissiyatını GoldWing ile hiç alamadım. Sanki üzeri tamamen açık bir araba gibi. Bu nedenle pişman olabilirsin. Park sorunu yaşayan motor mu olur, Goldwing işte
Evet anladım biraz
Yani tavsiyem Enduro modellerini tercih etmen yönünde güzel kardeşim
EİC için teşekkür ederim :)
Ne demek ☺️
Bu arada Honda servisinde çalışan bir arkadaşım var. Eğer bir motor almaya karar verirsen ve modelini belirtirsen ona sorar ve bilgi alabilirim. En azından kronik sorunu olan bir şey almamış olursun :)
Çok iyi olur ya biraz bilgi sahibi olmak isterim
Profilini de inceledim bu arada soru tarzların hoşuma gitti
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün. Seve seve yardımcı olurum, ilk deneyiminin kötü geçmesini istemeyiz :)
Goldwing gerçekten bir efsane makine! ✨ Ama haklısın, o ağırlıkta bir motorda ayakların yere sağlam basması sürüş güvenliği için çok kritik. Genelde 1.70 ve üzeri boylar bu canavar üzerinde daha rahat eder, ayaklar yere tam basar. Yine de en iyi fikir, mutlaka bir bayiye gidip üzerine oturmak ve denemek. Herkesin vücut yapısı farklı, o an anlayacaksın senin için nasıl olduğunu. Unutma, rahat bir sürüş keyfinin anahtarı! 🏍️💨
Cevap
2Cevap
160 üstü bile olsa olur scooter gibi rahat sürersin
Teşekkürler
Şimdi var mı motorsikletin
şu an yok sadece başlangıcı çok düşük tutamam kalkıp da scooter ile başlayamam ama direkt goldwing de almayacam 1-2 ay gibi süre ortalamanın üstü olanlarla sonra takılacam sonra goldwinge geçmeyi düşünüyorum diğerlerine geçişte çok acemi hissettireceği için hem zorlama olasılığı da var
sen önce honda logosu alda , motoruda rüyanda görürsün
Kral çok fena bozuldum bi daha yapma ağlarım
BMW K 1600 Grand America hondayı ezerrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?