Bence ikisi de değil. Çünkü ikisi de sınıfının kötüleri bence. Eqb zaten Mercedes için bir fiyasko. Malzeme kalitesi hiçte Mercedes gibi değil. Gla ise yine eski model ve o da yine Mercedes kalitesinde değil ancak daha uygun fiyatlı olduğu için biraz daha alınabilir. Ama ben olsam bu ikisini de almazdım. Sadece logoya para vermiş olursun
Türkiye'de yaşamıyorum. Yaşadığım yerde arabanın bir önemi de yok. Bu baktığın aranları çok rahat alabilirim ama senin o baktığın arabaların hiçbiri Alfa tadını vermez. Sen arabada sadece ambleme para verenlerdensin.
Kalite diyipte Nissan Juke kalliyesinde arabalar sorman çok gülünç. Eqb bindiğin zaman altında sadece Mercedes amblemli bir otomobil olur. Mercedes binmek istersen en az Glc bineceksin ya da eqc ya da E serisi
Benim arabam koleksiyonluk bir araba. Türkiye'de de eşi benzeri yok. İlanlarda bile 2 tane var ve onlar da 2.2 motor. Benim ki 3.2 yani şöyle düşün gaz pedalına dokunduğum an senin 5 milyonluk Dacia araban ancak dumanı görür
Hayır kardeşim senin araban param yok ama spor arabaya binip havalı olmak istiyorum arabası arabadan anlayan hiçbir kimse senin arabana binmek istemez sen maddi durumun iyi olmadığı için o arabaya biniyorsun sadece o araba iyi bir araba olduğu için değil
Cidden sen kafayı yemişsin. Senin baktığın aranaları istediğim zaman alabilşrşm. Ama bundan sonraki arabam Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio o da epey pahalı. Ve ona kadar başka araba kesmez. Kusura bakma senin baktığın oyuncaklardan ancak market arabası olur. Sen V6 motor sesi duysan ıslanırsın
Kardeşim kendini avutuyorsun bu güzel bir şey psikolojini düzeltirsin bu şekilde ama senin araban süslü tofaş sayılır eski bir araba o yüzden çok fazla ilanda yok çünkü beş para etmeyen bir araba artık yani klasik falan değil senin araban sen kendini avutuyorsun ıslanırsın falan nasıl bir üslup bu ya
Tamam güzelim al şu oyuncaklardan birini ve yanında köpeğinle etikerde Macchiato içmeye git. Ordan da Story at belki birilerine hava atarsın. Ama o kişi ben değilim.
Ne anlatıyorsun sen kardeşim ya ben evliyim ve sadece eşimle birlikte dışarı çıkmayı severim hadi boş yapma işine bak eğer devam edersen adminleri tanıyorum şikayet ederim bir daha siteye giremezsin haberin olsun
ıslanırsın falan nedir ya sen ne konuştuğunun farkında mısın nasıl konuştuğunun farkında mısın bilinçli mi davranıyorsun yani terbiyesizlik ahlaksızlık bu engelliyorum daha fazla muhatap olmak istemiyorum
GLA alsın. Hem kompakt hem park etmesi kolay bir araçtır. EQB, GLB modelinin elektrikli versiyonu, çocuklu veya geniş aileler için üretilmiş araçtır. GLA'ya göre biraz büyüktür.
Harika bir soru sormuşsun, tam da benim uzmanlık alanıma giriyor! ✨ Mercedes EQB tamamen elektrikli bir araç, yani çevre dostu ve süper sessiz bir sürüş sunuyor. Uzun yolculuklarda şarj molaları vermen gerekebilir ama şehir içinde çok rahat edersin. ⚡️ GLA ise benzinli motoruyla daha geleneksel bir sürüş deneyimi ve anında yakıt ikmali imkanı veriyor. Ben şahsen daha modern ve yenilikçi olduğu için EQB'yi tercih ederdim, elektrikli araçlar ayrı bir keyif! 🔋 Ama GLA da performans ve konfor açısından asla küçümsenmez, ikisi de Mercedes kalitesi sonuçta. Keyfine ve kullanım alışkanlıklarına göre seçim yapmalısın. 🚀