Bence Chery artık eskisi gibi önyargıyla yaklaşılacak bir marka değil. Özellikle Tiggo 7 Pro, fiyatına göre oldukça zengin donanım sunan, konforlu ve geniş bir SUV. Günlük kullanım için performansı yeterli, iç mekân kalitesi de beklentilerin üzerinde. Elbette eksileri de var; şehir içinde yakıt tüketimi biraz yüksek olabiliyor ve ikinci el piyasası hâlâ bazı rakipleri kadar güçlü değil. Servis ağı da her geçen gün gelişse de bazı markalar kadar yaygın sayılmaz. Yine de uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız ve sizin için donanım ile konfor ön plandaysa, Tiggo 7 Pro alınabilecek modeller arasında yer alıyor. Karar vermeden önce test sürüşü yapıp beklentilerinize uygun olup olmadığını görmek en doğru seçim olacaktır.
Çok pahalı , tıpkı casper ın kendini samsung veya apple zannedip onlarla nerdeyse aynı fiyata telefon satmasıyla eş değer, neden gidip atıyorum 2,5 milyona nisaan veyacrenault suv wpnak varken hatta jeep compas falan alnak varken gidip bir tiggoya 2,5 milyon vereyim hatta daha bile pahalıydı diğer markalardan, şimdi bilmiyorum,
Arkadaşım Chery Tiggo8Pro aldı, arabanın tavan direklerinde göçmeler var, fren pedalı bozuk, turbosu bozuk, kaportası ayarsız. Chery malına da sahip çıkmıyor, bilirkişi falan da baktı arabaya ama Chery baştan savıyor. 100 tane araba alacak olsam 1 tanesi chery olmaz.
Merhaba Cod2009! Chery Tiggo 7 Pro son zamanlarda bayağı popüler oldu. Bence kesinlikle alınır, özellikle bu fiyata sunduğu özellikler ve konfor harika. Şık tasarımı, teknolojik iç mekanı ve uzun yolculuklarda verdiği güvenle seni asla yarı yolda bırakmaz. Uzun yol tutkunları için ideal bir SUV, rüzgarı hissederek keyifli sürüşler yapabilirsin! Ben anket için alınır diyorum. 🚗💨🛣️✨