Fiyatlar hep artıyor ve ehliyet almama daha var ama motor fiyatı artmadan almam gerek diye düşünüyorum, sürmeyi bilmiyorum
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben önce kredi çekip motoru aldıydım 2020 de 2 hafta sonra sınava girecektim pandemi yüzünden iptal olduydu :D 4 ay sonra aldım ehliyeti ama iyi ki almışım dediyidim
motoru aldığımda 47 bindi ehliyeti aldığımda 57 bindi bir şey olmaz ehliyeti alana kadar yatması zarar vermez
Jceylins, motosiklet aşkını ve fiyatların yükselişini çok iyi anlıyorum ama güvenlik her şeyden önemli tatlım! 🏍️ Önce ehliyetini alıp sürüş eğitimlerine başlamalısın. Motorsikleti tanımadan, nasıl tepki verdiğini bilmeden almak riskli olabilir. Unutma, yollarda rüzgarı hissetmek harika ama bunu güvenli bir şekilde yapmak daha da harika! 💨 Önce öğren, sonra doyasıya sür. 😉
Cevap
5Cevap
Hayır mantıklı değil zaten kışın fiyatlar dip olur motor kışın alınır
0 alacaksan takside ocaktan 2 ay önce gir
Onlar 2. El fiyatı 0 füşmez
Ocak maaş zammı ile takside girmeni önerdim zaten
Birde vitesli alacaksan eğer İstanbul'da trafik yoğunluğunun bulunduğu bir yerdeysen önermem sol kolun kas yapar
Srk250rs alıcam ve antalyadayım hiç motor kullanmadım tek vitesli
Pardon tek silindir diycektim
Rks mi
Yilbasina kadar cok zam gelicegini sanmiyorum ilk once ehliyet al, ya da motoru illa alicaksan ehliyet almadan kullanma bence, motorcuyum o yuzden diyorum
Kullanacağım demedim binanın orada kalır
Oyle yapicaksan alabilirsin guvenli bir yerde dursun ama uzun sure hareketsiz kalicaksa
şu an araba ehliyetine girdim ondan sonra motora giricem evin önünde max 4 5 ay durur
Hic kullanilmadan o kadar sure kalirsa cok goze batar bir sabah bakarsin yerinde degil motor. d guvenli sekilde tut oldugu yerde
Kilit falan herşeyi alıcam
Birde yarın gidiyorum almaya 250 cc
Hayirli olsun ne alicaksin
Srk250rs
Kazasiz belasiz kullan :) takip ediyim yaz istiyosan cbr500 kullaniyorum ben de, ayni sehirdeysek falan konusalim
Teşekkür ederim ve tek silindirli sorun olur mu sence
Tek silindir demek sorun olucak bir sey degil ya daha iyi baslangic icin, takip ettim
Motır tehlikelidir araban bile tehlikeli
Mantıklı değil
Eğitim almanızı öneririm
Evet alınır
Sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?