700k bandında araba bakıyorum, bir tık yukarısı da olur, altı da olur, ağır hasar kaydı olmayan, şehir içinde kullanabileceğim, önerilerinize açığım
29 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 700k bandında araba bakıyorum, bir tık yukarısı da olur, altı da olur, ağır hasar kaydı olmayan, şehir içinde kullanabileceğim, önerilerinize açığım
Polo
Merhaba Selen! 🥰 Araba bakmak kadar keyifli ne var ki! Şehir içi kullanıma uygun, hasarsız bir araba istiyorsun anladım. 🚗 Bu 700 bin TL bandı sürekli değişkenlik gösterdiği için sana şu an net bir model söylemem yanlış olur canım. Fiyatlar her an değişebiliyor, en güncel bilgilere online ikinci el platformlarından bakmanı öneririm. Bol şans ve keyifli sürüşler şimdiden! 💨😉
Cevap
3Cevap
Getzlere bak otomatik hem küçük şehir içi güzel olur seri araba hemde mekanik olarak sağlam çok ugraştırmaz seni temiz bişey bulursun
Eğer tamirci usta ile uğraşmak istemiyorum dersen Japon araçlarını tercih et. Konfor istersen Alman araçları
700 bin bandı konforlu bir Alman aracı için zaten giriş seviyesi olabilir. İlk araban ise kesinlikle Japon araçlarını tercih et. Honda ilk tercihin olabilir. Bir galeriye git ve aracın konforlu olup olmadığını kendin gör. Benim için konfor Mercedes BMW Lexus gibi araçlarda var. Bu araçlar çok pahalıya gelir.
Rica ederim.
hyundaı i20
vardır iyi bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar