5 sa

Sizce bende bu arabaya binecek döt var mı?

Beni yargılamadan önce şunu belirteyim burada iyi kötü bir orta halli bir evi olan herkesin cebinde bir 20-30 milyonu vardır değil mi. Satsalar şu an çoğu kişi gidip bir ikinci el olsun 2010 model civarı bir ferrari lamborghini falan alırlar ama yapmıyorlar neden çünkü milletin sorumlulukları var. Benim şu an yaşadığım ev 100 + milyon civarı. Müstakil bir ev. Dedemden kalma kendim almadım. Ben öyle çok zengin biri değilim. Grafik tasarım öğretmeniyim. 80.000 lira maaş alıyorum. Çoluğum çocuğum yok sorumluluğum yok, evlenmeyi düşünmüyorum. Geleceğe bir şey bırakma derdim yok. Şimdi gitsem evi satsam daha ucuz yollu bir eve geçsem elime aşağı yukarı 100-150 milyon para geçer. Gitsem Türkiye'de sadece 1 tane olan bir araba var Huracan STO diye bilen bilir. Alsam 70 milyon falan ediyor. Kalan parayla daha ucuz yollu bir eve geçsem kafamı sokacak. Köşeye de 3-5 bir şey atsam arabanın yürütme masrafları. Ne olur en kötü. Şu hayata bir kere geliyoruz. Huracan STO kullanmış olalım. Şu hayatı clioya egeaya binerek heba etmeyelim. Hevesimi alınca belki satarım belki de satmam. Ne olabilir sizce en kötü senaryoda. Siz olsanız bunu yapar mıydınız. Sizce benim gibi orta sınıf bir insanda bu arabaya binecek mabad var mıdır.