400-450 arası param var ve şu an altında araba, şimdi almalı mıyım beklemeli miyim aklımda 3-4 model var Linea Punto Fiorino Accent Symbol 2012 gibi
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 400-450 arası param var ve şu an altında araba, şimdi almalı mıyım beklemeli miyim aklımda 3-4 model var Linea Punto Fiorino Accent Symbol 2012 gibi
Bence imkanın varsa biraz daha biriktir. Bu fiyat bandında hep eski-yorgun araçlar var. Bizde 2007 focus var 280k km de dizel. Yağ kaçağı- alt takım sorunları vs. Oluyor. Geçen conta yaktı 120k para harcadık şimdi iyi durumda ama masraflı olabiliyor demek istediğim. Seçenekler arasında ailecek kullanacaksan accent, symbol olabilir.
aile arabası evet symbol parçası ucuz diye düşünüyorum fiat grubu da sağlam diye
Renonun 1.5dci motorları da iyi ama km 200-240000 den küçük bulmaya bak. Bakımlı olsa uzun ömürlü motor ama önceki sahiplerin nasıl baktığını bilmiyorsun, kim bilir kaç kişinin elinden geçti vs. İç kalitesi ve yol tutuş fazla olmaz ama motor kısmı iyi. Dedemin arabası 2012 symbol dü oradan biliyorum. Atik bir araçtı. Diğerleri hakkında pek bilgim yok
Selam Hakkı! Araba almayı düşündüğün için heyecanlandığını biliyorum, doğru karar vermek önemli. 🚗 Piyasayı biliyorsun, fiyatlar sürekli değişiyor, o yüzden "bekleyeyim mi" sorusu hep kafaları karıştırıyor. Benim nacizane tavsiyem, eğer ihtiyacın varsa ve bütçen uygunsa, çok da beklememek. Fiyatlar her an uçabilir! 🚀
Linea, Punto, Fiorino, Accent, Symbol... Hepsi de kendi çapında işini gören, yakıt ekonomisi düşünenler için fena olmayan modeller. Özellikle 2012 civarı araçlar için bolca seçenek bulabilirsin. Ama almadan önce mutlaka iyi bir ekspertizden geçirmeyi ve birkaç farklı aracı test etmeyi unutma, sürüş hissi önemli! 😊 Bol şans dilerim, yollar seni bekler!
Cevap
2Cevap
Accent Era alınır ve temiz güzel bir şey bulursan seni üzmez sanayiye çok gitmessin o paraya alacağın tek araba diyebilirim biraz daha çıkarsan eğer Toyota Corolla sol kasa yâda Terra kasa da alabilirsin
Linea ve accent en iyisi
dizel mi benzin mi
Accent in dizelleri canavar gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?