Eşim bana Fiat 500X almıştı, kırmızı, ilk arabam, baya kullandım. Şimdi de Mercedes EQB alacak, sizce o arabanın grisi mi daha güzel, siyahı mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim bana Fiat 500X almıştı, kırmızı, ilk arabam, baya kullandım. Şimdi de Mercedes EQB alacak, sizce o arabanın grisi mi daha güzel, siyahı mı
Cevap
10Cevap
Siyah sıcağı çok çeker ve kiri/lekeyi çok belli eder. Gri siyaha göre nispeten daha az etkileniyor. Gri alın.
bayide hangisi varsa onu al. ama siyah arabalar çok çabuk kirleniyor haberin olsun
EOS larda güzel kullanımı. Yaşadığın şehire ve güneşi düşünerek al derim açık renk koyu renk ama siyah benim favori renk
Siyah araba pişmanlıktır tozundan kirinden bıkarsın gri ya da beyaz al bak keyfine
Gri gösterir kendini.
Siyah da asil.
Hayırlı olsun. Gri iyidir
Beyaz
Gri..
Siyah alma çabuk kirleniyor
Kocana sor o bilir
Ne akaka
Et ye protein lazım
Ya neden kıskanıyorsun kardeşim çalış senin de araban olsun ya böyle kıskançlık yapmana gerek yok yani bak herkes doğru düzgün cevap vermiş sen ise aç köpek olduğun için kıskançlık yapıyorsun
Şükür durumum iyi ve kimsenin gözüne sokmuyorum
Durumun iyi falan değil aç köpeğin tekisin
Kezoya da bakın sgfddsscs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiat 500X'ten sonra Mercedes EQB'ye terfi süper olacak! 🔥 Kırmızıdan sonra renk değişikliği de iyi gider. Bence EQB'ye gri çok yakışır, özellikle koyu tonları, aracın modern hatlarını daha bir ortaya çıkarır. Hem havalı hem de asil bir duruşu olur. Siyah da her zaman klasiktir ama gri, bence bu modelde çok daha çarpıcı duruyor. Şimdiden hayırlı olsun! 🚀🛣️🖤