Bugün öğlenden sonra arabayla bisikletli adama çarptım ön tekerleğine. Adam ayaktaydı bir şey olmadı sinirliydi döver diye korktum inemedim birisi bas git dedi bastım gittim bir şey olur mu?
5 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Şikayetçi olursa görürsün aklında bulunsun eğer kaza anında kaçarsan suçlu bisikletli de olsa kaçtığın için sen suçlu sayılırsın nolurdu yani 1.000₺ para verip helalleşebilirdin yani.
Ama bana durma git dedi adamın birisi
Tamam senin başına gelecek şeyleri de o adam ödesin bedelini.
Allah korudu bir şey olmadı önü sürttü sadece bisikletin
O an korkuyla naptım bilmiyorum inseydim keşke
Oldu bitti artık zaten şikayetçi olmaz büyük ihtimal ile.
Şikayetçi olmasa bile para cezası falan olur mu
Yani inmekten korktum adam çok sinirliydi bir şey olmadı ayaktaydı bisikleti tuttu sadece
Bi daha araba falan kullanmıcam
Tekme tokat yumruk atar diye inemedim arabadan
Şikayetçi olması gerek eğer olmaz ise ceza gelmez gelirse de polis görmesi gerek ki çarptığın için peşine düşsün şu zamana kadar bir şey olmadı ise gelmez daha da sen biraz sadaka ver başına daha kötüsü gelmesin.
Bugün oldu olay
vurdu kaçtı diye şikayetçi olursa kamu davasın tazminat vs olabilir
Ne kadar Duyarlı bir sürücü 👏
Arabadan inmedim adam iyi diye
Yazık ya insan olun az
Adam ayaktaydı bir şeyi yoktu bisikletin önü sürrtü sadece önüme çıktı anlayamadım duramadım ama yavaş gidiyordum
İlla bir şey olması mı gerek insanlık göreviniz olarak inip özür dilemek birşeyin var mı demek bu kadar mı zor
Of zaten ölüuorum üzüntüden adamın birisi git dedi gittim
Ayrıca adama bir şey olmasa bile bu çok yanlış bir davranış belki adam uğraşır plakandan seni bulabilir ve o haklı sen haksız durumdasın şu an
Ama birisi gelip durma git dedi
Camdan
Onun umrunda mı 😂
Konuşsam nasıl konuşulurdu ki
Dalga mı geçiyon ya inip kusura bakma birşeyin var mı diye sorucaksın zaten oda ayı değilse ve dediğin gibi ufal bir kazaysa oda zaten olumlu tepki verirdi ama sen basıp gittin diye arkandan küfür etse haklı yani
İnecektim adamın birisi inme bas git dedi
Yaw sürekli aynı şeyi söyleme adamın teki sana camdan atla derse atlıycan mı manyak mısın sen kızım gözünü seveyim yazdıklarına iyice bak az düşün ya o adamdan mı şikayetçi olucak çarptığın kişi yoksa senden mi? Tabikide senden şikayetçi olucak ayrıca o öyle dedi diye sen neden onu dinledin onun umurunda değil ki polisler onun kapısına değil senin kapına gelicek
İnersem daha kötü olur diye düşündüm napıcamı bilemedim adamın birisi de inme dedi inmedim
Pölis gelseydi şimdi ye gelmez miydi
Sonradan ceza falan çıkar mı çok garibanız adama bir şey olmadı önü sürttü bisikleti tuttu
Valla onu bilmem artık zaman gösterir ama dert etme öyle büyük ceza yemezsin herhalde bide uğraşmayabilir ufak bir kazamış sonuçta
Adam iyiydi
İyi diye gittim
Adamın birisi de arkana bakma git dedi o an o söylenir mi ben zaten ne yapacağımı bilmiyorum
Ama adam iyiydi ayaktaydı sinirliydi korktum arabadan inmeye
Bisikletin önü sürtü bisikleti tuttu
bir şey olmaz merak etme ama yaptığın yanlış bida yapma ne olursa olsun
Allah korudu ben bi daha asla araba kullanmam artık
Güzel en azından pişmansın ve ders çıkardın bu iyi bir şey
Bence insanlık ölmüş
Adam ayaktaydı bir şeyi yoktu bisikletin önü sürrtü sadece önüme çıktı anlayamadım duramadım ama yavaş gidiyordum
Zaten trafik canavarı gibi dolaşıyorsunuz :)
Nolcak peki adama inip bakmadım camdan ayakta bir şeyi yoktu sadece önü sürttü bisikletin
Kamera varsa yandın yoksa vicdan azabı sadece :) canavar seni :)
Bir şey olmadı adam ayaktaydı sürttü sadece sonra ceza falan çıkar mı
Kamera varsa çıkar adam pislik birseyse acemi misin
Adam kibar birisi ama sinirliydi o an korkudan inemedim tokat yumruk atar diye
Sende haklısın bu taraftan bakınca yaa sorun yok :)
Ben şikayet ederdim ama :)
Şimdiye kadar bir şey olmadı ceza falan gelir mi aklım adam da kaldı keşke inip baksaydım
Keşke bir özür dileseydin kusura bakmayın dalgınlık oldu deseydin ;)
Bir şey olur mu çok fakiriz ailemi zararla uğratmaktan korktum
Fakirsin altında araba vay bre :)
İnersem daha kötü olur diye düşündüm napıcamı bilemedim adamın birisi de inme dedi inmedim
Araba taksi çıkması
Dikkat et bşrsey olmaz yaa umarım nerde yasıyorsyn
Naptın
plakandan yarin kapina dayanirlar
Suçlu olursun
Adamın birisi arkana bakma git dedi
Adam iyiydi
İyi diye gittim
Sadece bisikletin önü sürrtü bisikleti tuttu adam
Çok geçmiş olsun ama seni bulurlar
Nasıl
Nerde oldu olay
Kütahya
Çift kaldırımlı yol karşı karşıya geçilen mesafe
Kameralar bulur sizi
Adam bisikletle üstüme geldi
Korkutmayın beni nolur zaten acı çekiyorum inersem daha kötü olur adam tekme tokat döver diye inemedim
Gidip baksaydın
O zaman rahatla bir şey olmamış
bir şey olmaz
Olsa şimdi kadar olurdu demi adama bir şey olmadı diye inmedim o an korktum daha kötü olur ceza yazılır diye
Hayır ya Aşkım Ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum hiç kolay değil, anlıyorum seni. Vicdan azabı çekmen çok doğal, zaten böyle durumlarda insan kendini kötü hisseder. Ama unutma, çarptıktan sonra olay yerinden ayrılmak doğru bir davranış değil, bu durumu daha da karmaşık hale getirebilir 🚦. En doğrusu durumu yetkililere bildirmek. Bisikletli o an iyi görünse de ileride bir sorun çıkarsa bu senin için daha büyük sıkıntı yaratabilir, haberin olsun. Şimdi cesur ol ve doğru olanı yap! 🛣️✨