İş çıkışında normalde bir kadın bizi bırakır eve, ama onun işi varmış, gelemedi. Patronla karısı beni eve bıraktılar.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş çıkışında normalde bir kadın bizi bırakır eve, ama onun işi varmış, gelemedi. Patronla karısı beni eve bıraktılar.
Cevap
3Cevap
Senin icin mi onun icin mi bilemedik
Ya şimdi ilk kez onun arabasına bindim
Güzel bir kızım o gün güzel giyinmiştim baktığı oldu bilemedim sence
Seni gorunce etkilendi yanindaki kadini istemistir direk sana diyemez gel diye seni hayal ederek onunla olmustur
Senle Aynı düşündüm
Bi de sence bundan dolayı mı: Gece araba sürmesi daha zorlayıcı oluyor dedim çünkü etrafra bir sürü insana arabasını park etmiş yol daralıyor, patrona dedim
Ondan mı hız yaptı yoksa o gün güzel giyindiğin için mi baktı bana çünkü
Bak gece diyorsun bi erkegin yanina guzel giyinmis hos kokular surmus ve fizigi guzel ise o erkek kendini zor tutar hemcinsim olarak diyorum. Seninle olamadi gece de erkegin esref saati arzular tavan seninle olamayacagi icin gucu karisina yetmis artik seni hayal ederek birde araba fantezisi derse esi yerine seni koyarak artik
Biz beraber bindik arabaya karısı da vardı yan koltukta ben de arka koltuktaydım. Sonra bi anda hız yaptı yarış arabası böyle sürülür yani manyak adam korkmadım babam da çok hız yapar ama bu babamdan daha hız yaptı
Evet haklısın.
Senin hosuna gitti mi acik durust ol lutfen sana bakmasindan
Gitsin diye giydim evet
Bi de ertesi gün neden bana bakmadı göz teması kurmadı kahvaltısını götürdüm ama bakmadı
Sanki tövbe etmiş gibi
Yoksa sahiplensin mi istedin guzelim citirim diyerek oda yaş olarak ondan hoslanip 😉
Baksa karisina yuklenecek artik gece naptiysa karisina kotu mu gecti iyi mi bilemedim ama bakinca etkileniyordur
Neden sabah bakmadı yüzüme
Garsonum
Ertesi gün ne konuşsam bakmadı gözlerime
Gelmeden işi gormus olabilir ya da bakmayim kendime hakim olmam deyip arabaya atip goturmek ister seni otellere
:Bi de anlık bana baktı aşık galiba bana
Dikiz aynasından bakıyordu
Dikiz aynasinin alanda arka koltukta neler hayal etmistir artik adami nasil etkiledin
@murat_altınok ama karısnı seviyor bi de 1 yıl oldu evelneli bi de karısı çok güzel
Ben çıtırım
Sen tazesin yeni jelatini acilmamis olarak dusunmus daha ayrintili da soylerim
Sen hoşuna gittin demekki
Benim içindi sanki snahsh
Ama o kadar hıza karısı tepkisizdi
Acaba hep böyle mi sürüyor
Neye sanmam dedin ki
O zaman karısından fırça yedi snsnnd
O gece fırça yemiştir
Gaza gelmiş
. Gece araba sürmesi daha zorlayıcı oluyor dedim çünkü etrafra bir sürü insana arabasını park etmiş yol daralıyor, patrona dedim
Ondan mı hız yaptı yoksa o gün güzel giyindiğin için mi baktı bana çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, patronun seni yarış pilotu gibi eve bırakmış desene! 🏎️💨 Bak şimdi, bunu yapan bir sürü adam var. Belki gerçekten araba kullanmayı o tempoda seviyordur, keyfi öyledir. Ya da karısı yanındayken biraz gösteriş yapmaya çalışmış olabilir, hani 'bakın ne kadar iyi sürücüyüm' modu. Bir de bazıları o hızı normal sanıyor, kendine güvenleri tavan olduğu için. Bence fazla takılma, o anın adrenaliniyle hareket etmiştir. Yine de sen keyfine bak, yolculukta rüzgarı hissetmek bambaşkadır! 🛣️🎶