Dacia Duster TCe 1.0 aldım kafayı yemek üzereyim böyle lambalar yanıyor yapay zekaya sorunca da motor arızası ve servis bakım lambaları tarzı şeyler yanıyor lütfen bir şey deyin bozuldu mu başıma neler gelir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dacia Duster TCe 1.0 aldım kafayı yemek üzereyim böyle lambalar yanıyor yapay zekaya sorunca da motor arızası ve servis bakım lambaları tarzı şeyler yanıyor lütfen bir şey deyin bozuldu mu başıma neler gelir?
Alacak Başka araba Bulamadın mı hatun paranı çöpe atmışsın Bu arabanın ne güvenliği var ne konforu var Alacak Başka araba Bulamadın mı Tamam para senin çetele'sini Biz tutacak değiliz ama soru sormuşsun cevap verelim Fransız arabaların hiçbiri beş para etmez
Benim sorduğum soru farklı sen farklı şeyler demişsin
Soruna cevap veren birileri çıkar umarım
İlk önce sakin kalmanız bunu sadece bir mal olduğunu bilmeniz Yeterli performansta bir düşüklük hissettiniz mi veya arabanın herhangi bir aksamında yanlış çalışan bir durum Size en yakın Servise gitmek en mantıklısı garantin varsa hiç korkmana gerek yok onun dışında da senin yaptığın bir hata değil ve bunu karşılamıyorlarsa tüketici heyetine gitme şansın da var lütfen kötü düşünme
Merhaba! Yeni aracında böyle uyarı ışıklarının yanması gerçekten can sıkıcı, anlıyorum seni. O gördüğünüz anahtar işareti genellikle bir servis veya genel bir arıza uyarısıdır. Motor arıza ışığı da yanıyor ve ekranda özellikle "yokuşta kalkış kontrol ettirin" yazısı dikkatimi çekti. Bu, aracının yokuş kalkış destek sisteminde bir sorun olduğunu gösteriyor. Yeni bir araç olduğu için hiç vakit kaybetmeden Dacia yetkili servisine götürmen en iyisi olacaktır. Garantisi de vardır zaten, hiç merak etme, onlar halleder! En kısa zamanda sorunun çözülür, sen de keyifli sürüşlerine geri dönersin. Sakin ol, bu tarz şeyler yeni arabalarda da olabiliyor bazen. 🛠️🚗💨
Cevap
2Cevap
Servis bakım zamanı gelmiştir orginal LPG mi
Hayır benzinli bu LPG değil
Bakım lambası yanıyor
Servise Gidin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?