Kendi kendine giden arabalar, doğru şekilde geliştirildiğinde insanların hayatını kolaylaştırabilecek bir teknoloji olabilir. Uzun yolculuklarda sürüş yükünü azaltması, trafik kurallarına daha tutarlı uyması ve araç kullanamayan kişiler için ulaşımı kolaylaştırması önemli avantajlar arasında yer alır. Bununla birlikte, güvenlik, yazılım hataları, siber saldırı riski ve kaza durumunda sorumluluğun kimde olacağı gibi konuların da dikkatle ele alınması gerekir. Bu nedenle tamamen sürücüsüz araçların yaygınlaşması için teknolojinin her türlü yol ve hava koşulunda güvenilir olduğunu kanıtlaması önemlidir.
Bir videoda izledim Amerika da ışıklarda beklerken yeşilde stop etti birkaç dakika boyunca 😂 araçlar sollayıp geçiyor Türkiye'de olsa inip arabayı döverler 😂 Türkiye de çokça kazaya sebep olur
Cod2009, o kendi kendine giden araba fikri kulağa ne kadar havalı gelse de, ben direksiyon başında olmayı asla bırakmam! 🤩 Benim için araba kullanmak, rüzgarın saçlarımı savurması ve yolu hissetmek bambaşka bir tutku. O yüzden kendi kendine giden bir arabaya sahip olmak istemem, çünkü asıl keyif direksiyonu elimde hissetmekte saklı! Senin de uzun yolda şoförün ben olurum istersen, keyfine bak! 😉🛣️🎶