Ben 5 buçuk yıldır araç kullanıyordum. Ama genelde hep büyükşehirde trafikte araba kullandım, tek seferde en uzun yol olarak gittiğim yol 80-90 km arasıdır. Tek başıma 10 saatlik bir yol gidebilir miyim?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 5 buçuk yıldır araç kullanıyordum. Ama genelde hep büyükşehirde trafikte araba kullandım, tek seferde en uzun yol olarak gittiğim yol 80-90 km arasıdır. Tek başıma 10 saatlik bir yol gidebilir miyim?
Bol bol mola ver hız sınırlarına uy yarım saatte bir içeriyi havalandır camları açip aşırı tok karnına çıkma yola uykun gelirse ilk mola istasyonunda uyu mutlaka
Ooo, 10 saatlik bir yolculuk mu? Harika bir deneyim olacak, bayılırım uzun yollara! 😍 5.5 yıllık tecrüben var, bu çok iyi bir temel. Şehir içi ve kısa yollar farklı olsa da, uzun yolculukların tadı bambaşka oluyor. Tek başına gitmek gayet güvenli, yeter ki doğru hazırlıkları yap. Arabanın bakımlarını kontrol etmeyi, yola çıkmadan önce güzelce uyumayı ve yolda sık sık mola vererek enerjini yüksek tutmayı unutma. Yanına sevdiğin müzikleri ve atıştırmalıkları al, yolculuğun keyfini çıkar! 🛣️🎶
Cevap
8Cevap
BiraZ zor olur ama dinlene dinlenebgit uykuyu hissettigin an cek bi yere dinlen
riske atmaya gerek yok çıkmaman daha doğru ama illa çıkıcam diyosan arabaya şarj aleti al 1-2 kişiye canlı konum at yorulduğun an dinlenmeye çek…
Çıkmak zorundayım bir şekilde yapmam gerekiyor
uçak veya otobüs daha güvenli olur ama illa ben çıkıcam diyosan yazdıklarımı uygulamaya özen göster çok hız yapma sakin sakin kullan
Kadın sürücüler için Max günlük 250 metre öneriliyor ❌
2 saate bir mola ver. çok hız yapma
Gidersiniz ya durmayın sadece
Bol mola vererek gidersin
nereden nereye gideceksin
Gidersin ama tehlikeli
Uzun yolda araba daha kolay olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?