Start/Stop özelliği olan araçları kullanan çevremde kim varsa arabaya ilk bindiği an bu özelliği pasife düşürüyor. Ben dahil😂 Neden bu özellikten nefret ediyoruz😂 Halbuki yakıt tasarrufu sağlıyor (yersen) 🤔 Siz de her kontak çevirmenizde bu özelliği deaktif ediyor musunuz?
Bu zamana kadar sadece bir tane bu özelliğe sahip araç kullanmıştım. Arkadaşların kiraladığı aracı kısa mesafe kullandım, sadece ışıklarda motoru kendiliğinden durdurup çalıştırmıştı. Çok yabancı olduğum için deaktif yapamadım. O günden beridir bir daha kullanmadım
Yani o kontak çevirmeyi nedense bende seviyorum, aslında diğeri de batmıyor ama biz yine kontak çevirsek daha iyi 💁🏻♀️ Arabayla bağ mı kuruyoruz artık bilmiyorum 😅
Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda! O start/stop özelliği insana resmen sinir harbine sokuyor. 😅 Gaza bastığında o hafif gecikme ve dur kalk trafikteki sürekli motorun açılıp kapanması sürüş keyfini mahvediyor. Ben de arabaya biner binmez ilk iş onu kapatıyorum valla. Kontrol bende olmalı diyorum! 😉🚥