Araba kullandığında fren yapınca sanki arkamdaki bana çarpacak gibi geliyor, bu psikolojiden nasıl çıkarım
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba kullandığında fren yapınca sanki arkamdaki bana çarpacak gibi geliyor, bu psikolojiden nasıl çıkarım
Düşünmeyeceksin aklına getirmeyeceksin..2 yıl kadar önce memlekete giderken benim başıma geldi kırmızı ışıkta durdum malın teki geldi vurdu benim bagaj kapısı tampon falan göçtü onun önü çiçek gibi açıldı hatta arabasını çekiciyle gönderdi polis kusuru haliyle ona verdi aracımı onun sigortası yaptırdı ama değer kaybını falan da aldım
Bu tür durumlarda ben tek başımayım direkt polis mi cagirmaliyim
Valla ben bir kere çağırdım trafik polisi geri gitti yüzde yüz kusur da bana yazıldı
Aşkm arkadaki hep kusurlu olacak sana da çarpsa hiç takma ahahaha takip mesafesi diye bir şey var 😂 Ve aklına şunu getir Senden baska trafikte bir anda arabası arızalanan insanlar var onlara nasıl çarpmıyorlarsa sanada carpmazlar Çarparsada yaptırırlar Ferah ol
Kanka çıkıp bana der mi canım gibi ne duruyorsun felan diye
Trafikteki herkesi cidden şoför mü sanıyorsn milletn gözü bile görmüyor kaldı ki sana çarpacaklar😂😂
Arkadan çarpılma korkusu trafikte birçok sürücünün yaşadığı bir durum aslında, yalnız değilsin bu konuda. Özellikle trafikte dikkatli olmak ve önündeki mesafeyi iyi ayarlamak çok önemli. Aynalarını sık sık kontrol etmeyi ve ani frenden kaçınmayı deneyebilirsin. Eğer çok rahatsız ediyorsa, sürüş dersleri alıp kendine güvenini tazelemek de iyi bir fikir olabilir. Unutma, yola odaklanmak en güzeli! 😉🚗💨
Cevap
7Cevap
alışarak çıkarsınız
yaya geçitlerinde yavaşlarken aynı korku bizede geliyor motorla giderken gayet normal trafikte yaya yol vermeyen önüne bakmayan araç sürerken telefonla oynayan okadar cahil
... evladı varki gayet normal
Bu senin sorunun değil en kötü ihtimal captsa senden dolayı değim ama sen onundekine çarpma yeter takip mesafesi önemli
Çarpsinlar bir şey olmaz cana bir zarar gelmesin de
Onu bir çok kişi yaşadı yaşıyor zamanla alışırsınız
Bu durumda sizin de arkadan çarpabileceğiniz gerçeği de var.
Kendini kasma olacak olan olur. Bir de ani fren yapmadığın durumlarda arkadakiler görür ona göre hareket eder;)
Bazen fren yapıyorum yolda giderken
Trafik dersi vermemi ister misin.
Bunun sebebi direksiyon hakimiyetini saglayamam diye hızlı gider diye bir de benim araçta çok savrulack hissi oluşuyor neden bilmiyorum sonra gazı geç algılıyor önce basıyorum sonra gaz yükleniyor bir hızlandı mu hızlı gidiyor aniden durunca araç kayıyor ABS devreye giriyor tuhaf bir aarac
Anladım ya aracı değiştireceksin ya da iyi bir ustasını bulup komple bi bakıma vereceksin.
Arkandaki arabaya biz niye bakıyoruz sen bakıcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?