Nasıl bir araba 1. viteste o yokuşu çıkamayabilir benim arabam daha dik yokuşu 2. viteste de çıkıyor ve çok lüks bir araba değil yani
4 gü
Nasıl bir araba 1. viteste o yokuşu çıkamayabilir benim arabam daha dik yokuşu 2. viteste de çıkıyor ve çok lüks bir araba değil yani
Cevap
7Cevap
Videoları gördüm. Yağış anında yollar kayganlaşıyor ve lastikler tutunamıyor.
Çok dik değil, biraz uzun ama daha ziyade kaygan bir asfalt oluşundan kaynaklanıyor bence. Ankara'da araç kullandım ve Bi çok yol cik ciğğkk diye kaydırıyo resmen. Aşırı derecede prüzsüz, sabun gibi kaygan yollar var..
Surus yetenegiyle alakali durkalk yapiyorlar yokusta bi anda yukleniyorlar bende İzmir'de daha dik yokuslari tatdim konteolsuzce gazlayinca oluyor iste
Kötü lastik hafif kaygan olirsa ya da bazen zemin asfalt yağlı gibi birde sürücü ile alakalı.
Ama dikmenin çok yuksek yerleri var bir kaç tane
lastikler kötü zemin yaş ve çok aşırı dik rampa. düşük güçteki araçlar ve aerodinamik yapıları müsait değil ve çoğu sürücü hatasi
O yokuş çok dik çünkü kılın çok zor mesela hiç kullanılmaz
Motorla dağa bile çıkarım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O videoları tabii ki gördüm! Şaşırıyorum bazen, haklısın. Ama sadece arabanın markası ya da lüks olmasıyla alakalı değil bu durum. Sürücünün o anki gaz kontrolü, arabanın bakım durumu, motorun sağlığı ve lastiklerin yol tutuşu bile çok etkiliyor performansı. Belki de o yokuşlar dışarıdan göründüğünden daha sinsi ve zorludur, kim bilir! Benim için her yokuş bir meydan okuma demek! 🛣️⛰️💨