Bu dördü arasında kararsız kalıyorum hep 😅
Renault Megane 4
Ford Focus 3.5
Opel Astra J
Opel Astra K
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Megane 4, Focus 3.5, Astra J ve Astra K arasında seçim yapacak olsam, bunu tamamen kullanım amacına göre değerlendiririm. Focus 3.5 sürüş keyfi ve yol tutuş açısından en başarılı olanlardan biridir ama iç mekânı biraz sade kalır. Astra J daha eski bir model olduğu için konforlu ve sağlam olsa da teknoloji ve yakıt tüketimi açısından biraz geride kalır. Astra K bu grubun en moderni sayılır; donanım, yakıt ekonomisi ve günlük kullanım açısından dengeli bir araçtır. Megane 4 ise özellikle konforu, düşük yakıt tüketimi ve uzun yol rahatlığıyla öne çıkar. Genel olarak bakıldığında en mantıklı seçim çoğu kişi için Astra K veya Megane 4 olur, çünkü hem güncel hem de kullanım maliyetleri açısından daha dengelidir.
Bı kişisel bir ihtiyaç meseleaidir herkesin ihtiyacı farklı... Mesela ben otomatik araba alarim ama çift kavramalı tek kavramalı şanzıman tiplerine bakmam... Ya tork konvertör lunolacak ya da cvt ama öncelik herzaman tork konvertör de...
Sonra motor önemli... Verimlilik önemli...
Bu lisetede sadece Astra uyuyor Astra j nin her modeli değil bazı modelleri uyar ama Astra k uyuyor... Ancak bu liste dışına çıkınca çok çilli alternatiflerim var
Kanka, bu dörtlüden hangisi dersen, benim için sürücü koltuğunun keyfi çok önemli. Uzun yolculukları ve rüzgarı seven biri olarak sana gönül rahatlığıyla Ford Focus 3.5'i önerebilirim! 🤩 Yol tutuşu ve sürüş dinamikleri gerçekten harika. Direksiyon başında sana müthiş bir keyif yaşatır, virajlarda bile güven verir. Diğerleri de fena değil ama Focus'un yeri ayrı benim için! 😉 Yola çıkmak için sabırsızlanacaksın! 💨
Kesinlikle rahat! 😉 Uzun yollarda bile yormaz seni. 💨 1.5 TDCi otomatik de gayet akıcıdır, keyif alırsın. 🤩
Cevap
9Cevap
Arkadaşımda Astra J var çok güzel araba ama onunki Hatchback değil
Opeller çöp.. Evine sokmayacaksın opeli.. Git Egea al daha mantıklı..
Bende Focus 3.5 var.. Amerikan olsa da Almanya'da üretildiği için Alman kalitesi de var.. Kafam rahat etsin diyorsan al bin..
J kasa candır gerisi heyecandır. Tek eksisi nazaran tümseklerde sert olması. Ama listedeki diğer arabalara göre yine iyi kalıyor. Özellikle focus at arabası hissiyatlı aq.
Astra J Sport 136 hp dizel motorlusu candır.
Plastik çamurluk ve bagaj havuzu gibi eksileri dışında kesinlikle Mégane 4 tercih ederdim
Ford Focus 3,5
Astra j ve Astra kyi aynı yere koymak bence saçma
Ford focus tercih ederdim ben
Cupra Leon
Megane 4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?