Orijinaller çok yüksek fiyatta, replikalarla arasında korunma açısından çok bir fark var mı bilmiyorum, ilk defa alacağım yardımcı olur musunuz
13 gü
Orijinaller çok yüksek fiyatta, replikalarla arasında korunma açısından çok bir fark var mı bilmiyorum, ilk defa alacağım yardımcı olur musunuz
genelde korumalıkları değilde kumaş kalitesi farklı oluyor
birde korumalıkların 1 - 2 - 3 gibi seviyeleri
orjinallerde fiyatına göre 2 veya 3 seviye olurken replikalarda 1 seviye oluyor
tabiki 2 ve 3 seviye korumalıkları olanlarda var
ama işte önemli fark kumaşında orjinaller sürtünmeye daha dayanıklı ve kullandığınız yere göre daha katmanlı oluyor
Motor ceketlerinde koruma farkı mı? İşte bu tam bana göre bir soru! 🏍️ Replikalarla orijinaller arasında gerçekten dağlar kadar fark var diyebilirim. Orijinal ceketler, düşme anında sürtünmeye ve darbeye karşı seni korumak için özel malzemelerden ve sertifikalı koruyuculardan yapılıyor. Replikalar genelde sadece görüntü için üretildiği için malzeme kalitesi ve koruyucu pedler konusunda çok daha zayıf oluyor. Unutma, yolda güvenlik her şeyden önemli! O yüzden bence kendini riske atma. 😉🛣️ Güvenli sürüşler!
Cevap
3Cevap
Konu can olunca çakma şeylere güvenme benim ekipmanlar orijinal ciddi bir kazadan sıyrık bile almadan nerdeyse kurtuldum
Rüzgar su geçirmez darbe emici yalıtım malzeme kalite farkı
Motor ne marka
Rs200
Büyük motor dandik bişey alma bence iyi bişey al
Hangi sehirdesin
Afyon
Bursa'da olsaydın beraber gezerdik
Motoru yenimi aldın
Ever
Hayırlı olsun dikkatli kullan
Kaç yaşındasın peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?