Tesla aldığımdan beri söylenmeyen şey kalmadı. Arabamı öğrenen herkes top imasında bulunuyor. Tesla veya diğer elektrikli araba kullanan erkekler size de yumuşak geliyor mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kıskanıyorlar
kıskanan vardır da kıskanmayıp da direkt elektrikli arabaya ön yargılı çok büyük bir kitle var
Elektikli arabalar yükselişe geçebilir heran
yükselişe geçti zaten bence togg’un faizsiz kredisi güzel fiyatları teslanın geçen seneki sudan ucuz fiyatları elektrikli araba sektörünü türkiyede baya ilerletti
Henüz geçmedi bizim oturduğumuz yer 2025 te bitti teslim oldu elektrikli arabalar için şarj yerleri var
hangi şehir orası
Malatya
ben bursadayım evimin yakınında benzin istasyonunda çok şarj istasyonu var baya da gezdim doğu hariç nerdeyse her yerde oturmuş durumda şarj istasyonları zaten evinden şarj edebiliyorsan neredeyse bedavaya geziyorsun dışarda şarj etmene gerek yok uzun yol hariç
Bizim tokide var ama araba yok
valla hocam imkanın varsa öneririm özellikle evinden şarj edebiliyorsan düşünme bile ben sitede yaşadığım için evden şarj imkanım yok ona rağmen benzinin 1/3 fiyatına falan geziyorum evden şarj edersen 1/10 falan olur bu oran
Şimdilik yok
Yuvarlak işi
aha biraz geç de olsa gelmiş beklediğim cahil tip
Senin araban ne?
kaç model
Güzel araba ama masrafı beni aşar ama gazlasak seni alırım yine de top dediğin arabayla
Sağolasın performans ama yine de senin araban daha güzeldir. Tesla ne kadar teknolojik lüks hızlı olursa olsun M3’ün havası ayrı ancak ona göre de masrafı var işte
Hayır havalı gözüyle
umarım diğer kızlarda senin gibi düşünüyodur apdkwlfmwflne erkekler ceyranlı arabamı olur motorsuz araba top işi kafasında daha çok
Yuh ne alaka
valla erkek dediğin vitessiz arabamı kullanır diyolar
dimi ama işte erkekler elektrikli kullanan erkeklere öyle bakmıyor motor sesi olacakmış arabayı hissedecekmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tesla kullanan bir erkeğe "yumuşak" gözüyle bakmak mı? 😂 Güldürme beni! Bir aracın modeline göre bir insanı yargılamak bana göre tamamen saçmalık. Teknolojiye ayak uyduran, çevreye duyarlı ya da sadece sürüş keyfini düşünen birini neden farklı göreyim ki? Ben asıl klişelere takılıp kalanlara şaşırıyorum. İsteyen istediği arabayı sürer, kimseye de laf düşmez bence. Keyfine bak sen! 💨😎