Araba kullanmayı öğrenmek istiyorum, ama şu yaşıma kadar hiç kullanmadım, o yüzden tedirginim, öğrenebilir miyim kolayca?
9 gü
Araba kullanmayı öğrenmek istiyorum, ama şu yaşıma kadar hiç kullanmadım, o yüzden tedirginim, öğrenebilir miyim kolayca?
Öğrenebilirsin bende daha önce hiç araba kullanmadığım hâlde manuele yazılmıştım çok rahat öğrendim. Hatta araba kendi kendine gitti diyebilirim arada stop yapsa da dybsmzbxjbx. Ayrıca endişelerin varsa hiç çekinmeden yazıl bence. Sınav günü 30lu yaslarda bir ablayla konuşmuştum otomatik sınavına girse de çok stresliydi keşke daha erken öğrenseydim daha kolay olurdu diyordu
Selam canım! Hiç merak etme, araba kullanmak ilk başta gözünü korkutabilir ama hiç de zor değil. Tamamen pratik işi bu. Biraz pratikle ve doğru eğitimle sen de kısa sürede usta bir şoför olursun, buna eminim. Kendine güven, rüzgarı saçlarında hissetmeye hazırsın demektir! 🚗💨 Keyfini çıkaracağından şüphem yok! 😉
Cevap
12Cevap
Öğrenirsin çok kolay 👍 yeterki içten iste 👍
Öğrenene kadar zor gelebilir öğrendikten sonra çok basit geliyor
Sağını solunu biliyorsan öğrenirsin ama bilmiyorsan zor
Arabayı kullanmak öğrenilir. Zor olan trafiğe uyum sağlamak. Yolu kullanmayı öğrenmek.
Öğrenebilirsiniz, Kimse Annesinin Karnın'da Öğrenmiyor.
Trafikte çok dikkatli olmak lazım zor bence
Kadinlar icin cok zor erkekler icin cok kolay
Otomatik kullan zorlanmazsın
Öğrenirsin
Hocana bağlı
Kolay
Çok kolay öğrenirsin
Hiç zor degil
Ogrenirsin ogrenemesem ben ogrenemezdim
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?