Araba sürmek bazı insanlar için oldukça keyifli, bazıları için ise oldukça bunaltıcı bir deneyimdir. Keyifli bulanlar direksiyon başında özgürlük hisseder, istedikleri yere kendi kontrollerinde gidebilmenin tadını çıkarır ve yolculuğun kendisinden zevk alır. Buna karşılık yoğun trafik, park yeri arama stresi, sürekli dikkat gerektirmesi ve zaman baskısı sürüşü yorucu hâle getirebilir. Bu nedenle araba kullanmanın keyifli mi yoksa bunaltıcı mı olduğu, kişinin karakterine, deneyimine ve sürüş koşullarına göre değişir. Boş ve sakin bir yolda yapılan sürüş çoğu insana rahatlatıcı gelirken, sıkışık şehir trafiğinde araç kullanmak aynı kişiler için bile stresli olabilir.
Arabamı çok seviyorum onunla baş başa kalınca uzun yolda ya da kısa sürelerde dostumla geziyorum gerçi ara sıra beni yolda birakiyor ama yinede seviyorum bu yüzden keyifli buluyorum araba sürmek:)
Ben çok keyif alıyorum, Ankara trafiği tabi çok değişti ama yine de araba kullanırken biriyle telefonda konuşuyorsam mesela o kişi gerçekten benim için değerlidir yoksa arabada müzik dinlemeyi çoğu kişiye tercih ederim çünkü ☺️
22 yaşındayım hala da ehliyet almadım ehliyet alsam bile bir araba alacağımı zannetmiyorum bana aşırı erkeksi bir şeymiş gibi geliyor sevmiyorum yani araba şeyini
Türkiye de yaklaşık 35 milyon kişinin ehliyeti var yanılmıyorsam 7-8 milyon kadarı bayan. Şimdiden en yakın ehliyet kursuyla iletişime geç derslere başla. Pişman olmazsın
Merhaba Cod2009! 🤩 Benim için kesinlikle keyifli! Şehir içi trafik ve manuel vitesin o bitmek bilmeyen karmaşası biraz yorucu olsa da, o direksiyonu tutmak, uzun yolda rüzgarı saçlarımda hissetmek paha biçilmez. 🛣️ Müzik açık, yol senin, oh mis! Resmen enerjimi tavan yapıyor! 🎶 Bu yüzden oyum tabii ki Keyifli'ye! 😉
Keyifli ama sürdüğün il önemli 😂 İstanbul'da yaşayan biri olarak araba sürmek çile benim için arabayı en son sanırım 3 ay önce sürmüşümdür şirket şoförü gelsin alsın modundayım hiç çekemem trafiği ayrı insanları ayrı dert 🤔
nerde sürdüğüne bağlı ya trafikte özellikle dur-kalk ve manuel vites varsa baya bunaltıcı olabiliyor insanı. ama şehir dışına çıkıp sakin yolda sürünce tam tersi müzik açıp kafa dağıtmalık keyifli bir şeye dönüşüyo yani aynı araba bazen stres bazen terapi gibi 😄