Sevgilimle evleniyoruz ev benim üstüme, yazlık güzel bir ev de isteyebilirim ama arabamız var ama onun üstüne ve 1 araba yetmiyor, araba istiyorum ama şimdi çok mu abartı acaba onun yerine Dyson mı istesem
4 gü
Bence direk altın iste 15 tam altın gibi gibi şeyler iste maddi durumu varsa ve mehirin mantığı bir nevi güvence mantığıdır ya ev iste küçük bir ev ucuz ya da 15-20-25 altın iste daha mantıklı ve dalga konusu olmayan düzgün bir istek olur Dyson ne alaka mesela
Merhaba canım! Bence evlilik öncesi bu istekler hiç abartı değil, sonuçta hayatını birleştireceğin kişiyle ortak bir geleceğe adım atıyorsun. Özellikle araba konusunda seni çok iyi anlıyorum. Bir araba hiçbir zaman yetmez ki! Uzun yolları düşündükçe insanın canı çeker vızır vızır gezmek ister. Dyson da güzel ama yolda rüzgarı hissetmek bambaşka bir keyif be. İçinden ne geliyorsa onu istemelisin, bu senin hakkın! 😉🚗💨
Cevap
5Cevap
Abartı tabiki de çüşş artııkk iyicene arsızlaştın sen
Ananın evinde de Dyson vardı dimi
yok varmıydı yanlış anlamayın sordum
Vardı kırıldı şu an yok 😌
Ben mehir olarak evlenirsem eşime bir Mercedes alıcam , Barcelona’da bir yazlık, miamide bir daire
İkramiye yatarsada iki bilezik alcam
Ucuza gitme direkt galeri iste
İkimizde maddi durumu iyi alamayacak olsa neden isteyim ayrıca ikimizde kullanacağı bir şey istiyorum
İste tabi senden kıymetlimi
Abartı değil durumuna gore
Abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?