Araba cam silecek suyum azaldı. Birisi bana içtiğin sudan koy yeter dedi. Çünkü kökezden, çeşmeden, musluktan değil senin içtiğin su ama bu doğru mu olup olmadığını bilemedim. Siz araba cam silecek suyu olarak ne kullanıyorsunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba cam silecek suyum azaldı. Birisi bana içtiğin sudan koy yeter dedi. Çünkü kökezden, çeşmeden, musluktan değil senin içtiğin su ama bu doğru mu olup olmadığını bilemedim. Siz araba cam silecek suyu olarak ne kullanıyorsunuz?
Şebeke suyu sakın koyma kireç mahvediyo hortumları aynı şey radyatör içinde geçerli hazır su koy ama onuda çok sık yapma çünkü silecekler camını aşındırır iz yapar o yüzden antifrizli cam sularından kullan hep
Selam delikız! 👋 İçme suyu kullanmak geçici bir çözüm olabilir ama ben pek önermem canım. Çünkü içinde özel temizleyici ve kireç önleyici maddeler bulunmuyor. Kışın donma riski de cabası, sonra hiç uğraşmak istemezsin donmuş silecek suyuyla. Ben her zaman özel cam silecek suyu kullanıyorum. Hem camı pırıl pırıl yapar, kireç yapmaz, hem de her hava koşulunda sorunsuz çalışır! 🌬️🧼 Net bir görüşle yolculuk yapmak gibisi yok! 🛣️✨
Cevap
6Cevap
Antifrizli cam suyu kullanırım, bitince çeşme suyunu dolduruyorum.
Belli ki araba ile ilgili daha çok sorun olacak öz elden ekle istersen anlarım arabadan. Normal su da koyabilirsin Bi sorun olmaz
Saf su olmalı yoksa pislik tıkar
Ben cam sil silikonlu koyuyorum başkada bir şey koymuyorum gayette memnunum
Cam suyu kullan çünkü içme suyu bir zamandan sonra kireçlenme yapıyor fıskiye deliklerini tıkıyor
Koy bir şey olmaz
İçme suyu koyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?