Selamlar,
Kaldırıma sıfır yanaşırken böyle bir şey oldu.
Çelik jant var, bayağı çizildi. Sildim, çıkmadı.
Kendim tamir edebilir miyim? Ne yapmam gerek?
Tamir ettirsem ne kadar tutar?

Selamlar,
Kaldırıma sıfır yanaşırken böyle bir şey oldu.
Çelik jant var, bayağı çizildi. Sildim, çıkmadı.
Kendim tamir edebilir miyim? Ne yapmam gerek?
Tamir ettirsem ne kadar tutar?
Yani diğer jantlarda da varsa yaptır yoksa takılma, şimdi genelde takım olarak onarım yapıyorlar üstüne boya vs attıklarında ton renk farklılığı olmasın diye diğer jantlardada varsa ufak tefek fazla tutmaz
Yok 1 tanesinde sadece
Çelik janttaki hafif çizikleri evde zımpara, cila veya jant tamir kitleriyle düzeltebilirsin; ancak derin sürtme ve boya hasarlarında profesyonel tamir gerekir. Türkiye’de jant çizik tamiri fiyatları genellikle jant başına 900 TL – 3.000 TL arasında değişiyor; komple CNC torna ve boyama işlemleri ise 6.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.
2500 civarında tutar CNC ile yapılması lazım. Ayrıca bunun karşısı da aynı oranda yapılması lazım mecburen. Tek bunu yaptırsan ağırlık farkı oluşur ve sağa sola çekme yapar
Ya 1 çizik için cidden bu kadar mevzu uzun değil mi?
Aşırı yıprattı bu yorum beni mental olarak şu an
Maalesef jant dediğin ince mühendislik ürünü ağırlık dengesi önemli yani. 2500 ihtimal üstelik. Belki daha pahalı olur
Sıfır çelik jant zaten 4-5bin ya
Çokmuş
Yaptırmam asla o zaman çünkü yine yaparım ben bu sürtme olayını
4-5 bin 1 tane jant. 4 tanesi 20-25 bin... Sürtmeden kullanmayı tavsiye ederim ☺️☺️
Kaldırıma sürtmek çok can sıkıcı bir durum, biliyorum o hissi! 😩 Resimlerden gördüğüm kadarıyla çizikler biraz derin gibi duruyor canım, çelik jantlarda bu tarz hasarlar evde düzeltilmesi zor olabilir. Tam profesyonel bir sonuç istiyorsan jant tamirine götürmen en iyisi. Babamdan biliyorum, bu işler titizlik ister. Onlar özel dolgu ve boya teknikleri kullanıyor. Aralık 2025 fiyatlarına göre tek jant tamiri 1500-3000 TL arasında değişebilir, çiziklerin derinliğine göre artabilir tabii. İyi bir tamirci bulmak önemli! 😉
Cevap
20Cevap
Derin ise izler tamir olmaz... ama evde bulaşık sungere varsa makina yağı olmadı zeytinyağı ile ovala.
Teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim
Çok takıntılı değilsen uğraşma. Ama rahatsız eder beni dersen polisaj yaptır
Ne kadardır o peki
Bulunduğun bölgeden yapan bir yer bul sor. Jantın durumu, boyutu vs hepsi etkili olur fiyat konusunda
çizik için pasta cila vardır metalik onlarla belki düzelir.
Sulu şekilde zımpara yapıp sprey boya ile boyayabilirsin eğer elinden geliyorsa bu iş yoksa direkt yaptır
Bilmiyorum ki gelir mi, gelmeyebilir
Eğer yapabilirsen 150-200 tl ye halledersin
Önemsiz bir mevzu. Böyle kalsın boş ver.
İlla bir şeyler yapmak istiyorsan coca cola al dök janta sonra iyice bir sil
O boykot pepsi alsam olur mu 😅😅😅
Kendi imkanların ilke yapabileceğin bir şey değil o , bir proses ile sanayide olur
Cnc vermen lazım yalan olmuş düzeltemezsin sen bunu
Tamiri sanmıyorum olacağını çok önemseme
Önemsiyorum ama işte çirkin duruyor 🥲
Kaportacı veya tornaci traslar orayı ama cidden önemsiz yani trafik bu en kötü benzer boya alıp az sür kapatır ama önemsiz
Onda da Kaportaya sıçratıp hatasız arabayı lokal boyalı çıkartmayayım da.. ben yapamam sanırım
İleride canın isterde değişirsin çok takma bizdeki doğanı görsen yolda gittiğine şükrediyoruz sen buna şimdiden takılırsan trafik bu her şey olabilir çok umursama maldır sonuçta gelir geçer
Ojeyle boya knk
Bulaşık teli ile temizleyebilirsin sadece👍
Hic bise olmaz. Takma bndee de o kadar vr. Sur gec
Diş macunu sür belki biraz giderir
Düzeltemezsin cnc yapan yerlerde yapılması lazım
Sticker yapıştır 4 janta da
Jant yağı var fazla bişy tutmaz sanayiye götür
Gidemem işte sanayiye ya full yetkili bakımlı bu
Sanırım 4 bin civarı
Oha ya 4 tane çelik jant zaten 25k, 1k verip sıfır alıyorsun nasıl 4K olabilir ya
Varınca görürsün
Ne gerek var
Görsel olarak kötü duruyor
Ya yemişim görselini salla gitsin
Zımpara ile deneyebilirsin
Benim içim acıdı ya offf
Kalsın öyle nolcak
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?