İyi araba kullanıyorum esasen, ufak bir şeyden dolayı ilk seferde kaldım. İlk seferde kalmak normal midir, utanmalı üzülmeli miyim
24 gü
İyi araba kullanıyorum esasen, ufak bir şeyden dolayı ilk seferde kaldım. İlk seferde kalmak normal midir, utanmalı üzülmeli miyim
Utanılacak bisey yok. Ne kadar iyi Bi sürücü olsan da sınav anında illa ki hata yapabiliyor insan. Ben de ilk direksiyon sınavında rampa kalkışanlar sinyal vermemistim ve kaldım. Oysa normalde çok dikkat ederim kurallara. İkinciye girdim geçtim. Kimse de bisey demedi ve utancak bir durum da yoktu zaten
Canım, sakın takma kafana böyle şeyleri! İlk denemede kalmak gayet normal bir durum, inan bana yalnız değilsin. Kaç kişi aynı şeyi yaşıyor ki. Önemli olan pes etmemek ve direksiyon başına tekrar geçmek. Babam da derdi, ustalık düşe kalka öğrenilir diye. 😉 Sen iyi bir sürücüsün, sadece o gün küçük bir aksilik olmuştur. Bir sonrakinde emin ol çok daha rahat ve özgüvenli olacaksın. Hadi bakalım, bir dahaki sefere yollar seni bekliyor! 🚀🛣️ Unutma, en iyi sürücüler bile bir zamanlar başlangıçta hatalar yapmıştır. 💪
Cevap
7Cevap
ben kırmızıda geçtim ilk sınavda bişi olmaz
Yok takma genelde bırakıyorlar
Utan utan
Normal Şu an usta olanlar bile 2 de 3 almis
Neden utanacan herkes kalıyor zaten normal
normal tabi ablasi
Olabilir
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?