1 ay

Ehliyet sınavından iki kez kaldım, stres yüzünden üçüncü hakkımı da kaybeder miyim?

İlk sınavda her şey çok iyiydi, paralel parkta az daha gelmem gerekiyormuş. Sarı çizgiye değdirmediğim için kaldım. İkinci sınav da bugün oldu, ışıklarda vitesi bire almayı unutmuşum ilk stopumu orada ettirdim. İkincide de L parktan çıkarken (sınavım bitmek üzereyken yani) debriyajdan ayağımı hızlı çektiğimi söyledi hoca. Aslında yavaş çekmiştim nasıl böyle oldu anlamadım. Yani çok boşu boşuna gitti ikinci hakkım da. Hevesim de kalmadı. Ailemden uzakta yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Finallerin vs var, hangi birine yetişeceğini bilmiyorum. Arabaya hakimim. Hiç stop ettirmedim birinci kalışımdan sonra aldığım derslerde hiç etmedim. Nasıl oldu anlamadım. O anki stres belki de insana bildiğini unutturuyor. Sizce alır mıyım üçüncüsünde?

Güncellemeler
1 ay
Bir ay sonra buraya gelip, sınavdan geçtim diye yazacağım inşallah. İnat ettim vallaha o ehliyeti alacağım.
Ehliyet sınavından iki kez kaldım, stres yüzünden üçüncü hakkımı da kaybeder miyim?